Kamerunbesøket dekket i studentavisene

Tchebonsou Ngankam og Tedajio Stephen fra den nystartede kamerunske studentunionen UNEEC var i september på et to ukers besøk i Norge på invitasjon fra SAIH. De møtte en mengde norske studentorganisasjoner, og tok med seg masse inspirasjon med hjem til Kamerun. Her er hva studentmediene skrev om besøket deres.

Universitas, onsdag 25. september. Studentavisen for Universitetet i Oslo. Skrevet av Ingvild Berg.

Utropia, mandag 1. oktober. Studentavisen for Universitetet i Tromsø. Skrevet av Arnt Arntsen. 

 

Flere saker:

SAIHs prisutdeling i beste sendetid på NRK

SAIHs prisutdeling i beste sendetid på NRK

Sammen med Nils & Ronny i underholdningsprogrammet «Handlingens Menn» skal vi 30. desember ha en egen spesialkåring av prisen Rusty Radiator Award: Vinneren av den verste bistandsvideoen de siste fem årene. Men hvem blir det? Følg med!

Anbefaler tre nye år med Students At Risk

Anbefaler tre nye år med Students At Risk

For to uker siden kunne SAIH og NSO feire at regjeringen og UD viderefører Students at Risk-ordningen også i 2018. I behandlingen av statsbudsjettet for 2018 sier Stortinget at dette ikke er nok. 

Drap på urfolksstudent i Colombia

Drap på urfolksstudent i Colombia

Viviana Trochez Dagua (20) var nettopp uteksaminert student fra Universidad Intercultural de los Pueblos (UIP). Fredag 8. desember ble hun drept i forbindelse med kamper mellom væpnede aktører, ifølge menneskerettighetsorganisasjon NOMADESC. SAIH er dypt berørt av den tragiske hendelsen.