Norconsult AS involvert i Burma. Send en sint mail.

Ifølge Aftenposten har det norske konsulentselskapet Norconsult engasjert seg i en stor vannkraftutbygging i Burma. Her har du kontaktinformasjonen til selskapet.

I strid med norsk utenrikspolitikk, i strid oppfordringene fra nobelprisvinner Aung San Suu Kuy og til tross for kritikk fra en rekke internasjonale organisasjoner har det norske konsulentselskapet Norconsult blandet seg inn i et vannskraftprosjekt i Burma. Inntektene fra krafteksporten går direkte til det ulovlig innsatte militærregimet.

Ifølge Aftenposten, sier Norconsults Hege Iversen at "selskapet har forståelse for kritikken, men presiserer at Norconsult har tatt konsekvensen av den politiske situasjonen og ikke jobbet direkte for burmesiske myndigheter på 15 år".

Norconsult trenger en påminnelse om at man skal holde seg ute av Burma. Føler du for å sende en sint mail? Her er selskapets hovedkontor:

Norconsult AS
Vestfjordgt. 4
1338 SANDVIKA

Telefon 67 57 10 00
Fax 67 54 45 76
company@norconsult.no

Flere saker:

SAIHs prisutdeling i beste sendetid på NRK

SAIHs prisutdeling i beste sendetid på NRK

Sammen med Nils & Ronny i underholdningsprogrammet «Handlingens Menn» skal vi 30. desember ha en egen spesialkåring av prisen Rusty Radiator Award: Vinneren av den verste bistandsvideoen de siste fem årene. Men hvem blir det? Følg med!

Anbefaler tre nye år med Students At Risk

Anbefaler tre nye år med Students At Risk

For to uker siden kunne SAIH og NSO feire at regjeringen og UD viderefører Students at Risk-ordningen også i 2018. I behandlingen av statsbudsjettet for 2018 sier Stortinget at dette ikke er nok. 

Drap på urfolksstudent i Colombia

Drap på urfolksstudent i Colombia

Viviana Trochez Dagua (20) var nettopp uteksaminert student fra Universidad Intercultural de los Pueblos (UIP). Fredag 8. desember ble hun drept i forbindelse med kamper mellom væpnede aktører, ifølge menneskerettighetsorganisasjon NOMADESC. SAIH er dypt berørt av den tragiske hendelsen.