Åpent møte onsdag 20. oktober

Det blir åpent møte onsdag 20.oktober kl. 18.15 i aud. 2 SV- fakultetet. Temaet for møtet er ungdom og vold i Sør-Afrika og Norge.

Åpent møte

Temaet for møtet er ungdom og vold i Sør-Afrika og Norge. Andreas Delsett, som er årets leder av OD- komiteen skal være en av innlederne. Pengene fra årets innsamlingsaksjon skal videreformidles av SAIH til lokale prosjekter i Sør- Afrika som arbeider for å bekjempe volden.Vi får også kanskje besøk av en internasjonal gjest fra ett av prosjektene som støttes av SAIH / OD. Vi jobber også med å få en forsker på ungdom og vold i Norge til å stille opp på møtet. Det vil bli muligheter for spørsmål og diskusjon!


Tid: onsdag 20. oktober kl. 18.15
Sted: aud. 2, SV-fakultetet.

Mer informasjon om temaet finner du også på www.od.no

Dersom du ønker å stå på vår mailingliste så er det bare å ta kontakt på saih-styret@studorg.uio.no. På den måten kan du raskt få oppdatert informasjon om hva som skjer!

Flere saker:

SAIHs prisutdeling i beste sendetid på NRK

SAIHs prisutdeling i beste sendetid på NRK

Sammen med Nils & Ronny i underholdningsprogrammet «Handlingens Menn» skal vi 30. desember ha en egen spesialkåring av prisen Rusty Radiator Award: Vinneren av den verste bistandsvideoen de siste fem årene. Men hvem blir det? Følg med!

Anbefaler tre nye år med Students At Risk

Anbefaler tre nye år med Students At Risk

For to uker siden kunne SAIH og NSO feire at regjeringen og UD viderefører Students at Risk-ordningen også i 2018. I behandlingen av statsbudsjettet for 2018 sier Stortinget at dette ikke er nok. 

Drap på urfolksstudent i Colombia

Drap på urfolksstudent i Colombia

Viviana Trochez Dagua (20) var nettopp uteksaminert student fra Universidad Intercultural de los Pueblos (UIP). Fredag 8. desember ble hun drept i forbindelse med kamper mellom væpnede aktører, ifølge menneskerettighetsorganisasjon NOMADESC. SAIH er dypt berørt av den tragiske hendelsen.