Fest i Kjeller`n på Helga Eng 16.mars kl.20.00

Festen er i Kjeller'n på Helga Eng tirsdag 16.mars kl. 20.00. Det er gratis inngang og det vil bli spilt karibisk musikk (salsa, reggae, etc.)Festen er et samarbeid mellom SAIH, International Studentunion (ISU) og Europeisk Student Forum.

Flere saker:

Bruker utdanning og forskning i kampen for sosial rettferdighet

Bruker utdanning og forskning i kampen for sosial rettferdighet

SAIHs partner Nomadesc i Colombia jobber med mennesker som på en eller annen måte er ofre for den politiske konflikten i landet. – Utdanning er et transformerende verktøy. I prosjektene våre har vi oppnådd at sektorer styrkes og myndiggjøres gjennom utdanning og forskning, sier Berenice Celeita, leder for menneskerettighetsorganisasjonen.

Continuous threats against academics in Turkey

Continuous threats against academics in Turkey

"In terms of academics, I see no light in the short term", says Sarphan Uzunoğlu, who fled Turkey through the Scholars At Risk Network. He now works at University of Tromsø, and fears that Turkey will experience great migration of academics and other highly educated people.