Informasjonsmøte 6. september

Vil du engasjere deg i studentenes egen bistandsorganisasjon? Vil du ta del i et engasjert og solidarisk miljø? Eller er du bare nysgjerrig? Kom på informasjonsmøte i SAIH Trondheim.

På infomøtet får du høre mer om hva SAIH er, om bistandsarbeidet vårt og om hvordan vi jobber i Norge. Du får vite hva du kan gjøre i et lokallag og du kan melde deg på SAIHs høstseminar på Nesodden utenfor Oslo 9.-11. september. Sett gjerne av tid til en kaffe eller en øl etter møtet!

Når: Tirsdag 6. september kl 19.00
Hvor: FN-sambandets nye lokaler i Kjøpmannsgata 5
Kontakt: Hvis du vil være med i SAIH og ikke kan komme på møtet, hvis du ikke finner fram eller hvis du har spørsmål til SAIH Trondheim, kontakt Sigrid på 48 00 05 39 

Velkommen!

Flere saker:

SAIHs prisutdeling i beste sendetid på NRK

SAIHs prisutdeling i beste sendetid på NRK

Sammen med Nils & Ronny i underholdningsprogrammet «Handlingens Menn» skal vi 30. desember ha en egen spesialkåring av prisen Rusty Radiator Award: Vinneren av den verste bistandsvideoen de siste fem årene. Men hvem blir det? Følg med!

Anbefaler tre nye år med Students At Risk

Anbefaler tre nye år med Students At Risk

For to uker siden kunne SAIH og NSO feire at regjeringen og UD viderefører Students at Risk-ordningen også i 2018. I behandlingen av statsbudsjettet for 2018 sier Stortinget at dette ikke er nok. 

Drap på urfolksstudent i Colombia

Drap på urfolksstudent i Colombia

Viviana Trochez Dagua (20) var nettopp uteksaminert student fra Universidad Intercultural de los Pueblos (UIP). Fredag 8. desember ble hun drept i forbindelse med kamper mellom væpnede aktører, ifølge menneskerettighetsorganisasjon NOMADESC. SAIH er dypt berørt av den tragiske hendelsen.