​Stella Mwangi leder årets Radiator Awards

​Stella Mwangi leder årets Radiator Awards

Ønsker å fremme et positivt bilde av Afrika.

Stella Mwangi skal lede årets Radiator Awards, som går av stabelen 17. november i Oslo. Hun mener prisutdelingen er en del av et viktig globalt folkeopplysningsprosjekt.

- Jeg er med på dette prosjektet for å vise folk at det er flere sider ved det afrikanske kontinentet og at afrikanere er ikke passive og hjelpeløse. Vi må være kritiske til den ensidige fortellingen i media, fordi den representerer ikke hele sannheten. Vi må la folk fortelle sin egen historie.

Stella Mwangi tok selv kontakt med SAIH fordi hun ønsket å bidra inn i prosjektet.

- Vi i SAIH synes det er spennende å samarbeide med nye aktører og særlig en artist som Stella, som deler våre verdier og som med sin fanskare kan hjelpe oss å nå enda bredere ut med budskapet vårt, sier leder i SAIH, Nicklas Poulsen Viki.

Radiator Awards avholdes på Litteraturhuset, tirsdag 17. november fra kl. 19:00. Sjekk ut hele programmet, gå til www.radiatorawards.com

Se intervjuet med Stella Mwangi og Nicklas Poulsen Viki på VGTV, hvor de snakker om årets kandidater.

Stella-flyer-2

Flere saker:

SAIHs prisutdeling i beste sendetid på NRK

SAIHs prisutdeling i beste sendetid på NRK

Sammen med Nils & Ronny i underholdningsprogrammet «Handlingens Menn» skal vi 30. desember ha en egen spesialkåring av prisen Rusty Radiator Award: Vinneren av den verste bistandsvideoen de siste fem årene. Men hvem blir det? Følg med!

Anbefaler tre nye år med Students At Risk

Anbefaler tre nye år med Students At Risk

For to uker siden kunne SAIH og NSO feire at regjeringen og UD viderefører Students at Risk-ordningen også i 2018. I behandlingen av statsbudsjettet for 2018 sier Stortinget at dette ikke er nok. 

Drap på urfolksstudent i Colombia

Drap på urfolksstudent i Colombia

Viviana Trochez Dagua (20) var nettopp uteksaminert student fra Universidad Intercultural de los Pueblos (UIP). Fredag 8. desember ble hun drept i forbindelse med kamper mellom væpnede aktører, ifølge menneskerettighetsorganisasjon NOMADESC. SAIH er dypt berørt av den tragiske hendelsen.