​Nå blir det enda enklere å støtte SAIH!

​Nå blir det enda enklere å støtte SAIH!

SAIH starter opp med den nye giverordningen «SAIH-støttespiller», hvor du enkelt kan støtte arbeidet vårt med et valgfritt beløp per måned.

SAIH har gjennom mange år fått støtte fra akademikere gjennom «SAIH-Akademiker»-ordningen, som betyr svært mye for organisasjonen.

Nå blir dette utvidet til «SAIH-Støttespiller», og gjennom vårt samarbeid med Profundo skal det bli enda enklere å støtte organisasjonen.

- Vi opplever en økende interesse for vårt arbeid med akademisk frihet og retten til utdanning og ser at flere ønsker å bidra. Gjennom «SAIH-støttespiller» blir det nå enda enklere å være med å bedre studenter og akademikeres situasjon ved å støtte våre utdanningsprosjekter, informasjonsarbeid og politiske arbeid, sier Håvard Hovdhaugen, daglig leder i SAIH.

Bli SAIH-Støttespiller her!

Les mer om vårt arbeid.

Flere saker:

Bruker utdanning og forskning i kampen for sosial rettferdighet

Bruker utdanning og forskning i kampen for sosial rettferdighet

SAIHs partner Nomadesc i Colombia jobber med mennesker som på en eller annen måte er ofre for den politiske konflikten i landet. – Utdanning er et transformerende verktøy. I prosjektene våre har vi oppnådd at sektorer styrkes og myndiggjøres gjennom utdanning og forskning, sier Berenice Celeita, leder for menneskerettighetsorganisasjonen.

Continuous threats against academics in Turkey

Continuous threats against academics in Turkey

"In terms of academics, I see no light in the short term", says Sarphan Uzunoğlu, who fled Turkey through the Scholars At Risk Network. He now works at University of Tromsø, and fears that Turkey will experience great migration of academics and other highly educated people.