​Nå blir det enda enklere å støtte SAIH!

​Nå blir det enda enklere å støtte SAIH!

SAIH starter opp med den nye giverordningen «SAIH-støttespiller», hvor du enkelt kan støtte arbeidet vårt med et valgfritt beløp per måned.

SAIH har gjennom mange år fått støtte fra akademikere gjennom «SAIH-Akademiker»-ordningen, som betyr svært mye for organisasjonen.

Nå blir dette utvidet til «SAIH-Støttespiller», og gjennom vårt samarbeid med Profundo skal det bli enda enklere å støtte organisasjonen.

- Vi opplever en økende interesse for vårt arbeid med akademisk frihet og retten til utdanning og ser at flere ønsker å bidra. Gjennom «SAIH-støttespiller» blir det nå enda enklere å være med å bedre studenter og akademikeres situasjon ved å støtte våre utdanningsprosjekter, informasjonsarbeid og politiske arbeid, sier Håvard Hovdhaugen, daglig leder i SAIH.

Bli SAIH-Støttespiller her!

Les mer om vårt arbeid.

Flere saker:

Drap på urfolksstudent i Colombia

Drap på urfolksstudent i Colombia

Viviana Trochez Dagua (20) var nettopp uteksaminert student fra Universidad Intercultural de los Pueblos (UIP). Fredag 8. desember ble hun drept i forbindelse med kamper mellom væpnede aktører, ifølge menneskerettighetsorganisasjon NOMADESC. SAIH er dypt berørt av den tragiske hendelsen.

Radi-Aid Awards 2017: Her er vinnerne

Radi-Aid Awards 2017: Her er vinnerne

Et innslag med Ed Sheeran fra britiske Comic Relief fikk prisen for årets verste innsamlingsvideo i bistandsbransjen, under SAIHs årlige prisutdeling Radi-Aid Awards. Den gjeveste prisen gikk til War Child Nederland. Begge vinnere har respondert på utmerkelsen.

Rettsak mot akademikere i Tyrkia

Rettsak mot akademikere i Tyrkia

I dag startet de første av mange rettsaker mot akademikere i Tyrkia, som i januar 2016 signerte et opprop mot myndighetenes behandling av sivile kurdere. Students At Risk-student Ekin Baris Sah var en av dem. Nå risikerer han 7,5 års fengsel.