SAIH søker leietakere

SAIH søker leietakere

På utkikk etter kontorlokaler? Ta en titt her!

SAIH søker leietakere som har behov for 4-6 kontorplasser. Lokalene er nyoppusset med tilgang til eget møterom og felles kjøkken/spiseplass, sammen med ansatte og tillitsvalgte i SAIH.

Lokalene ligger 3. etasje i Mariboes gate 8 (Miljøhuset), hvor flere andre miljø- og solidaritetsorganisasjoner holder til.

Ta kontakt med Håvard Hovdhaugen, daglig leder i SAIH, for flere detaljer.
E-post: hh@saih.no.
Tlf: 21 06 34 70 eller 99 46 55 80.

Flere saker:

Anbefaler tre nye år med Students At Risk

Anbefaler tre nye år med Students At Risk

For to uker siden kunne SAIH og NSO feire at regjeringen og UD viderefører Students at Risk-ordningen også i 2018. I behandlingen av statsbudsjettet for 2018 sier Stortinget at dette ikke er nok. 

Drap på urfolksstudent i Colombia

Drap på urfolksstudent i Colombia

Viviana Trochez Dagua (20) var nettopp uteksaminert student fra Universidad Intercultural de los Pueblos (UIP). Fredag 8. desember ble hun drept i forbindelse med kamper mellom væpnede aktører, ifølge menneskerettighetsorganisasjon NOMADESC. SAIH er dypt berørt av den tragiske hendelsen.

Radi-Aid Awards 2017: Her er vinnerne

Radi-Aid Awards 2017: Her er vinnerne

Et innslag med Ed Sheeran fra britiske Comic Relief fikk prisen for årets verste innsamlingsvideo i bistandsbransjen, under SAIHs årlige prisutdeling Radi-Aid Awards. Den gjeveste prisen gikk til War Child Nederland. Begge vinnere har respondert på utmerkelsen.