SAIH i Oslo Pride 2017

SAIH i Oslo Pride 2017

SAIH og SAIHs partnere er involvert i flere arrangementer under Oslo Pride. Se oversikt her!

24. juni: Lansering av Queer Africa 2: New Stories - i samarbeid med SAIHs partner GALA lanserer vi antalogien med 26 historier av forfattere fra Kenya, Nigeria, Rwanda, Sierra Leone, Somalia, Sør-Afrika, Uganda, og USA. Boken er en oppfølger til Queer Africa: New and Collected Fiction, som vant en Lambda Literary Award i 2014. . Les mer.

26. juni: HIV in the Lesbian and Bisexual community: A neglected topic? I samarbeid med SAIHs Fredskorps-utveksling Sistas, Sex & Politics ønsker vi å utfordre de sosiale oppfatningene, manglende kunnskapen og stereotypene om hvordan HIV er smittet i LB-miljøet og hvilke konsekvenser dette kan ha for kvinnene i Zimbabwe og globalt. Besøk fra blant annet Gays and Lesbians of Zimbabwe (GALZ). Les mer.

1. juli: SAIH i Oslo Pride Parade 2017. Bli med SAIH i årets Pride parade i Oslo! Vi ønsker å være med på å vise mangfold og feire skeiv kjærlighet og skal markere dette med vår egen parole: “Homophobia has a cure: education”. Les mer.


Flere saker:

Styrker LHBT-rettigheter gjennom utdanning

Styrker LHBT-rettigheter gjennom utdanning

- Her i Bolivia lever vi i en situasjon hvor vi ser mye hatkriminalitet, fysisk og psykologisk vold og selvmord. Denne kriminaliteten straffes ikke. Med støtten fra SAIH tar vi de første skrittene inn på universitetene for å bedre situasjonen for LHBT-personer, sier Alberto Moscoso Flor, leder for LHBT-organisasjon i Bolivia.

Tusen takk for SAIH-tierne

Tusen takk for SAIH-tierne

Mens vi vandrer fritt rundt på campus, kan studere og ytre oss politisk om hva vi vil, er situasjonen ganske annerledes for utallige studenter i flere deler av verden. Dette vil SAIH gjøre noe med! I dag bidrar mer enn 200.000 studenter ved universiteter og høgskoler over hele Norge med SAIH-tiere.