SAIH i Oslo Pride 2017

SAIH i Oslo Pride 2017

SAIH og SAIHs partnere er involvert i flere arrangementer under Oslo Pride. Se oversikt her!

24. juni: Lansering av Queer Africa 2: New Stories - i samarbeid med SAIHs partner GALA lanserer vi antalogien med 26 historier av forfattere fra Kenya, Nigeria, Rwanda, Sierra Leone, Somalia, Sør-Afrika, Uganda, og USA. Boken er en oppfølger til Queer Africa: New and Collected Fiction, som vant en Lambda Literary Award i 2014. . Les mer.

26. juni: HIV in the Lesbian and Bisexual community: A neglected topic? I samarbeid med SAIHs Fredskorps-utveksling Sistas, Sex & Politics ønsker vi å utfordre de sosiale oppfatningene, manglende kunnskapen og stereotypene om hvordan HIV er smittet i LB-miljøet og hvilke konsekvenser dette kan ha for kvinnene i Zimbabwe og globalt. Besøk fra blant annet Gays and Lesbians of Zimbabwe (GALZ). Les mer.

1. juli: SAIH i Oslo Pride Parade 2017. Bli med SAIH i årets Pride parade i Oslo! Vi ønsker å være med på å vise mangfold og feire skeiv kjærlighet og skal markere dette med vår egen parole: “Homophobia has a cure: education”. Les mer.


Flere saker: