Om oss

SAIH er studenter og akademikere i Norge sin egen solidaritets- og bistandsorganisasjon. Vi jobber med utdanningsbistand, informasjon og politisk påvirkning.

SAIH ble opprettet i 1961 som en del av norske studenter og akademikere sitt anti-apartheidengasjement. Vårt motto "utdanning for frigjøring" handler om at aktiv deltakelse skaper politisk bevissthet og -endring. I dag har SAIH lokallag på universiteter og høgskoler over hele landet. SAIHs lokallag arrangerer debatter, seminarer og kampanjer. SAIH har ikke personlig medlemskap, men har lokallag, studentdemokratier, universitetsstyrer og student- og akademikerorganisasjoner som medlemsorganisasjoner. SAIH støtter 40 organisasjoner i 7 land i Latin-Amerika og Sørlige Afrika som driver prosjekter innen høyere utdanning og rettighetsbasert opplæring.

Kontakt oss

Kontakt oss

Komme i kontakt med noen i SAIH? Her finner du kontaktinfo til:

Sekretariatet
Styret
Landsrådet
Lokallag

Les mer
Organisasjon

Organisasjon

Lurer du på noe om SAIH? Her har vi samlet masse nyttig informasjon om organisasjonen.

Les mer
SAIH-tierne

SAIH-tierne

Lyst på mer informasjon om hva pengene norske studenter og akademikere bidrar med går til? Eller har du lyst til å vite hvordan du kan bli SAIH-akademiker, eller hvordan få pengene refundert?

Les mer