Påmelding

Frist for å melde seg på SAIHs Årsmøte er 10. april. 

Tid: 28. april kl. 08:30 - 20:00 og 29. april kl. 09:00 - 16:45
Sted: OsloMet – storbyuniversitetet. Pilestredet 42, rom Q1015

Ny eller profff - bli med på forkurs!

SAIH inviterer til forkurs, fredag 27. april fra kl. 16:30 - 19:30. Det vil bli lagt opp til to varianter – en for nybegynnere (aldri deltatt på Årsmøte før) og en for viderekomne. I tillegg vil det være en felles del hvor det bl.a. blir Q&As til kandidater som stiller til valg i AU. Kryss av i skjema under, dersom du ønsker å delta. 

Påmeldingsskjema

Min status
Jeg vil delta på forberedende møte, fredag 27. april fra kl. 16:30
Ved behov hjelper SAIH deg med å finne privat overnatting hos en SAIH-aktivist, ev. plass i et flersengsrom sentralt i Oslo. Har du spesielle behov vi burde kjenne til, kommenter under.
Jeg trenger hjelp til å finne overnatting i Oslo
SAIH oppfordrer alle de reisende til å tenke miljøvennlig. Velg derfor tog eller buss dersom det er gode alternativer for deg. Reisekostnader for tog og buss får du refundert etter årsmøtet (bruk skjema for reiserefusjon, her). Dersom du må reise med fly, bestilles reisen av SAIH. Fyll inn din informasjon:
Jeg skal reise med fly?
Vi prøver å bestille så nært som mulig foretrukken tid, men prisen vil være avgjørende. Informer om viktige hensyn i kommentarfeltet. Her kan du også legge til medlemsnummer i bonusprogram.
Har du spesielle allergier, matpreferanser eller lignende?
Jeg har deltatt på SAIHS årsmøte tidligere
Jeg samtykker i at foto av meg som er tatt av SAIHs fotograf(er), kan benyttes fritt av SAIH på nett i forbindelse med organisasjonens informasjonsvirksomhet.
Ja takk, jeg ønsker at sakspapirene skrives ut for meg
Hvert lokallag sender inn ett fullmaktsskjema samlet. Skjema kan lastes opp her, eller sendes direkte til saih@saih.no. Du finner skjema i menyen til høyre.


Refusjon

Refusjon

Her kan du søke refusjon for dine reiseutgifter med buss og tog. SAIH bestiller og betaler reiser med fly.

Les mer