Seminar om Fotball-VM

Den 1. juni arrangerte Fellesrådet for Afrika og SAIH sammen med Norsk Journalistlag et seminar spesielt rettet mot journalister og redaktører som skal jobbe med å dekke fotball-vm
(image)

Anders Magnus, Erik Thorstvedt og Reidar Sollie deltok i paneldebatten om stereotypier i sportsjournalistikken på Litteraturhuset 1. juni.

Seminaret var godt besøkt. Blant de mer enn tretti frammøtte var det et titalls journalister som skal reise til Sør-Afrika under mesterskapet som

 

Den 1. juni arrangerte Fellesrådet for Afrika og SAIH sammen med Norsk Journalistlag et seminar spesielt rettet mot journalister og redaktører som skal jobbe med å dekke fotball-vm. Seminaret var godt besøkt. Blant de mer enn tretti frammøtte var det et titalls journalister som skal reise til Sør-Afrika under mesterskapet som starter neste fredag 11. juni.

Seminaret fikk også oppmerksomhet i pressen. Dagsavisen tok tak i temaet for debatten, og fikk blant andre kommentarer fra Jon Michelet og Anne Hege Simonsen, som begge satt i panelet. NRK.no tok tak i en av mytene Liv Tørres forsøkte å avlive på seminaret, mens P2 igjen fokuserte på stereotypier i sportsjournalistikken, i en fyldig omtale av seminaret på Kulturnytt.

Husk å følg med på bloggen som er oppe og går når VM begynner

vm.afrika.no

Flere saker:

Et stort svik for retten til utdanning!

Et stort svik for retten til utdanning!

Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV har sviktet gratisprinsippet og bygget opp en kunnskapsmur mot resten av verden. Partiene velger å ikke snu i saken om skolepenger for internasjonale studenter, til tross for massiv motstand.

Sommercamp 2023

Sommercamp 2023

Velkommen til SAIHs sommersamling i hjertet av Nordmarka, 8. - 11. juni. Her samles aktivister fra hele landet til en helg fylt med bading, faglige påfyll, aktivisme og mye moro. Husk å melde deg på!