Påmelding

Årsmøte 2021 avholdes 16. og 17. april, digitalt i Zoom. Påmeldingsfrist 24. mars.

SAIH inviterer til tre formøter i forkant av Årsmøtet. Påmeldte delegater vil få info og tilbud om deltakelse på e-post etter påmeldingsfristen går ut. Formøtene vil inkludere diskusjon om sake, presentasjon og utspørring av kandidater på valg, i tillegg til informasjon om gjennomføring av Årsmøte, møteregler og test av voteringsplattformen. Vi anbefaler å delta på minst ett formøte.

Påmeldingsfrist er 24. mars. Husk å sende inn et signert fullmaktsskjema for påmelding av delegater.

Min status
Jeg har deltatt på SAIHS årsmøte tidligere
Jeg vil delta på årsmøtet
Ved behov hjelper SAIH deg med å bestille overnatting i Oslo. Om du har mulighet for privat innlosjering i tråd med smittervernreglene er det i orden. Har du spesielle behov vi burde kjenne til, kommenter under.
Jeg trenger hjelp til å finne overnatting i Oslo
SAIH oppfordrer alle reisende til å tenke miljøvennlig. Velg derfor tog eller buss dersom det er gode alternativer for deg. Reisekostnader for tog og buss får du refundert etter årsmøtet (bruk skjema for reiserefusjon, her). Dersom du må reise med fly, bestilles reisen av SAIH. Fyll inn din informasjon:
Jeg skal reise med fly?
Vi prøver å bestille så nært som mulig foretrukken tid, men prisen vil være avgjørende. Informer om viktige hensyn i kommentarfeltet. Her kan du også legge til medlemsnummer i bonusprogram
Har du spesielle allergier, matpreferanser eller lignende?
Jeg samtykker i at foto av meg som er tatt av SAIHs fotograf(er), kan benyttes fritt av SAIH på nett i forbindelse med organisasjonens informasjonsvirksomhet.
Det er Årsmøtet som godkjenner delegater som er påmeldt innen fristen, registrert og har fullmakt fra en av SAIHs medlemmer til å representere. Det sendes inn et fullmaktsskjema per medlem. Skjema kan lastes opp her, eller sendes direkte til am@saih.no. Du finner skjema i menyen til høyre.
Ønsker du å lese om SAIHs håndtering av personopplysninger. SAIHs personvernerklæring finner du her.