Påmelding

Velkommen til SAIHs ekstraordinære Årsmøte 2020. Påmeldingsfrist er 10. august.

NY ELLER PROFFF - BLI MED PÅ FORKURS!

Tid: 3. september, kl. 17:00 – 19:00
Sted: Zooom
Påmeldingsfrist: 10. august.

Alle deltagere ønskes velkommen til et forberedende møt, torsdag 3. september (obs - påmelding under). Formøtet gir deg mulighet til å få svar på alt du måtte lure på knyttet til gjennomføringen av årsmøte, sakspapirer og møteregler. Vel møtt!

Påmeldingsskjema

Min status
Jeg har deltatt på SAIHS årsmøte tidligere
Jeg vil delta på forberedende møte, torsdag 3.september fra kl. 17:00
Ved behov hjelper SAIH deg med å bestille overnatting i Oslo. Om du har mulighet for privat innlosjering i tråd med smittervernreglementet er det i orden. Har du spesielle behov vi burde kjenne til, kommenter under.
Jeg trenger hjelp til å finne overnatting i Oslo
SAIH oppfordrer alle reisende til å tenke miljøvennlig. Velg derfor tog eller buss dersom det er gode alternativer for deg. Reisekostnader for tog og buss får du refundert etter årsmøtet (bruk skjema for reiserefusjon, her). Dersom du må reise med fly, bestilles reisen av SAIH. Fyll inn din informasjon:
Jeg skal reise med fly?
Vi prøver å bestille så nært som mulig foretrukken tid, men prisen vil være avgjørende. Informer om viktige hensyn i kommentarfeltet. Her kan du også legge til medlemsnummer i bonusprogram
Har du spesielle allergier, matpreferanser eller lignende?
Jeg samtykker i at foto av meg som er tatt av SAIHs fotograf(er), kan benyttes fritt av SAIH på nett i forbindelse med organisasjonens informasjonsvirksomhet.
Hvert lokallag sender inn ett fullmaktsskjema samlet. Skjema kan lastes opp her, eller sendes direkte til am@saih.no. Du finner skjema i menyen til høyre.
Ønsker du å lese om SAIHs håndtering av personopplysninger. SAIHs personvernerklæring finner du her.