Påmelding

Velkommen til SAIHs Årsmøte 2023, 28. og 29. april i Oslo sentrum.

Påmeldingsfrist: 27. mars.

Husk å sende inn et signert fullmaktsskjema for påmelding av delegater. Last ned skjema, her.

NY ELLER PROFF - MELD DEG PÅ FORMØTE

SAIH inviterer til formøte i forkant av Årsmøte, torsdag 27.april. Påmeldte deltakere vil få informasjon på e-post etter påmeldingsfristen går ut. Formøte vil inkludere diskusjon om sakene, presentasjon og utspørring av kandidater på valg, samt informasjon om møteregler og test av voteringsplattformen.

Konferanse (TBA)

SAIH inviterer til halvdagskonferanse, fredag 28. april. Mer informasjon kommer.

Min status
Har du deltatt på SAIHS årsmøte tidligere
Formøte

Dagen før Årsmøtet, torsdag 27.april gjennomfører vi et formøte. Her går vi gjennom hvordan årsmøtet organiseres, gir deg en innføring i noen av de viktigste sakene, med mer.

Halvdagskonferanse

Fredag 28. april, fra kl. 09-12 (før Årsmøtet offisielt åpner) inviterer SAIH til en halvdagskonferanse. Mer informasjon kommer. Huk av dersom du ønsker å delta.

SAIH bestiller reise og overnatting for deg i Oslo ved behov. Har du spesielle behov vi burde kjenne til, kommenter under.
Jeg trenger hjelp til å finne overnatting i Oslo
SAIH oppfordrer alle reisende til å tenke miljøvennlig. Velg derfor tog eller buss dersom det er gode alternativer for deg. Reisekostnader for tog og buss får du refundert etter årsmøtet (bruk skjema for reiserefusjon, her). Dersom du må reise med fly, bestilles reisen av SAIH. Fyll inn din informasjon:
Jeg skal reise med fly?
Vi prøver å bestille så nært som mulig foretrukken tid, men prisen vil være avgjørende. Informer om viktige hensyn i kommentarfeltet. Her kan du også legge til medlemsnummer i bonusprogram
Har du spesielle allergier, matpreferanser eller lignende?

Vennligst se til at du ikke oppgir noen som også skal på SAIH sitt årsmøte.

Jeg samtykker i at foto av meg som er tatt av SAIHs fotograf(er), kan benyttes fritt av SAIH på nett i forbindelse med organisasjonens informasjonsvirksomhet.
Det er Årsmøtet som godkjenner delegater som er påmeldt innen fristen, registrert og har fullmakt fra en av SAIHs medlemmer til å representere. Det sendes inn et fullmaktsskjema per medlem. Skjema kan lastes opp her, eller sendes direkte til am@saih.no. Du finner skjema i menyen til høyre.


Les mer om hvordan SAIH håndterer personopplysninger her.