Åpent møte onsdag 20. oktober

Det blir åpent møte onsdag 20.oktober kl. 18.15 i aud. 2 SV- fakultetet. Temaet for møtet er ungdom og vold i Sør-Afrika og Norge.

Åpent møte

Temaet for møtet er ungdom og vold i Sør-Afrika og Norge. Andreas Delsett, som er årets leder av OD- komiteen skal være en av innlederne. Pengene fra årets innsamlingsaksjon skal videreformidles av SAIH til lokale prosjekter i Sør- Afrika som arbeider for å bekjempe volden.Vi får også kanskje besøk av en internasjonal gjest fra ett av prosjektene som støttes av SAIH / OD. Vi jobber også med å få en forsker på ungdom og vold i Norge til å stille opp på møtet. Det vil bli muligheter for spørsmål og diskusjon!


Tid: onsdag 20. oktober kl. 18.15
Sted: aud. 2, SV-fakultetet.

Mer informasjon om temaet finner du også på www.od.no

Dersom du ønker å stå på vår mailingliste så er det bare å ta kontakt på saih-styret@studorg.uio.no. På den måten kan du raskt få oppdatert informasjon om hva som skjer!

Flere saker:

Et skrekkeksempel på kommersialisering av utdanning

Et skrekkeksempel på kommersialisering av utdanning

Gjennom en rekke reklamer på sosiale medier for et falskt universitet, vil SAIH og NSO advare mot å gjøre høyere utdanning til en vare. – "University Inc." viser hvorfor høyere utdanning må prioriteres i norsk utviklingspolitikk, sier studentledere.

«Vi vet hva dere holder på med»

«Vi vet hva dere holder på med»

I Zambia er homofili straffbart med opptil 14 år i fengsel. Stephanie Roussouw i organisasjonen Transbantu forteller om en hverdag preget av trusler rettet mot organisasjonen og deres ansatte.

Bruker utdanning og forskning i kampen for sosial rettferdighet

Bruker utdanning og forskning i kampen for sosial rettferdighet

SAIHs partner Nomadesc i Colombia jobber med mennesker som på en eller annen måte er ofre for den politiske konflikten i landet. – Utdanning er et transformerende verktøy. I prosjektene våre har vi oppnådd at sektorer styrkes og myndiggjøres gjennom utdanning og forskning, sier Berenice Celeita, leder for menneskerettighetsorganisasjonen.