31.mars "Studentkamp i Colombia. En annerledes studenthverdag"

31. mars avholdt SAIH Blinderen et åpent møte om situasjonen i Colomibia.
Vi fikk besøk av Katrine Sund fra Saihs AU og Sven Tore Relling, tidligere internasjonalt ansvarlig i Studentparlamentet, som begge høsten 2003 var i Colombia for å delta på den colombianske studentkongressen. De holdt foredrag om studentenes situasjon i Colombia og dro sammenligninger mellom rettigheter og studentkamp i Norge og Colombia. Foredraget var avholdt i sammenheng med SAIH s politiske tema for 2003/2004 " Studentkamp- Trussel eller ressurs".

Flere saker:

SAIH søker programrådgiver

SAIH søker programrådgiver

SAIH søker programrådgiver som kan koordinere vårt Fredskorsprogram med utveksling av ansatte og aktivister mellom Norge, Zimbabwe, Zambia og Sør-Afrika.

SAIH søker programrådgiver

SAIH søker programrådgiver

SAIH søker programrådgiver med ansvar for prosjekter i Latin-Amerika. Vi ser etter deg som er initiativrik, samarbeidsorientert og har et stort engasjement for utdanning. Dersom du i tillegg behersker spansk som arbeidsspråk og har kunnskap om resultatbasert styring og rapportering kan det være deg vi er på jakt etter.

Mot en ny politisk æra i Zimbabwe?

Mot en ny politisk æra i Zimbabwe?

31. juli går folket i Zimbabwe til stemmeurnene. Gjennom prosjektet «Ballot Buddies» jobber studentorganisasjonen ZINASU for å sikre valgdeltagelsen blant de unge. Til tross for en utfordrende politisk kontekst, øyner studentene håp for framtida.