Max Havelaar-uke på Høgskolen

Denne uken har SAIH- Bislet aksjonsuke med Max Havelaar-stand på skolen. Målet er å spre informasjon om Max Havelaars merkevareordning og få studentene til å vite hvilke produkter de bør kjøpe for å fremme retterdig handel fra sør til nord.
Vi vil dele ut gratis kaffe, juice, sjokolade og bananer og samler underskrifter for å få inn rettferdig kaffe i kantinene på skolen. For å lese mer; klikk på linken til høyre for artikkel om aksjonsuken på Høgskolens hjemmesider.

Flere saker:

SAIH deltar i digital Pride

SAIH deltar i digital Pride

I år blir det en annerledes Pride, men ikke mindre viktig av den grunn! Les mer om våre aktiviteter og hvordan du kan delta.

bli med på digital dugnad

bli med på digital dugnad

Verdens Beste Nyheter 2020 planlegger for en annerledes kampanjedag og vi trenger deg med på laget! Bli med på digital dugnad 17. september.