Informasjonsmøte 6. september

Vil du engasjere deg i studentenes egen bistandsorganisasjon? Vil du ta del i et engasjert og solidarisk miljø? Eller er du bare nysgjerrig? Kom på informasjonsmøte i SAIH Trondheim.

På infomøtet får du høre mer om hva SAIH er, om bistandsarbeidet vårt og om hvordan vi jobber i Norge. Du får vite hva du kan gjøre i et lokallag og du kan melde deg på SAIHs høstseminar på Nesodden utenfor Oslo 9.-11. september. Sett gjerne av tid til en kaffe eller en øl etter møtet!

Når: Tirsdag 6. september kl 19.00
Hvor: FN-sambandets nye lokaler i Kjøpmannsgata 5
Kontakt: Hvis du vil være med i SAIH og ikke kan komme på møtet, hvis du ikke finner fram eller hvis du har spørsmål til SAIH Trondheim, kontakt Sigrid på 48 00 05 39 

Velkommen!

Flere saker:

Et skrekkeksempel på kommersialisering av utdanning

Et skrekkeksempel på kommersialisering av utdanning

Gjennom en rekke reklamer på sosiale medier for et falskt universitet, vil SAIH og NSO advare mot å gjøre høyere utdanning til en vare. – "University Inc." viser hvorfor høyere utdanning må prioriteres i norsk utviklingspolitikk, sier studentledere.

«Vi vet hva dere holder på med»

«Vi vet hva dere holder på med»

I Zambia er homofili straffbart med opptil 14 år i fengsel. Stephanie Roussouw i organisasjonen Transbantu forteller om en hverdag preget av trusler rettet mot organisasjonen og deres ansatte.

Bruker utdanning og forskning i kampen for sosial rettferdighet

Bruker utdanning og forskning i kampen for sosial rettferdighet

SAIHs partner Nomadesc i Colombia jobber med mennesker som på en eller annen måte er ofre for den politiske konflikten i landet. – Utdanning er et transformerende verktøy. I prosjektene våre har vi oppnådd at sektorer styrkes og myndiggjøres gjennom utdanning og forskning, sier Berenice Celeita, leder for menneskerettighetsorganisasjonen.