​Møt de nye lederne av SAIH

​Møt de nye lederne av SAIH

Onsdag 1.juli tok et nytt arbeidsutvalg over styringen av SAIH.

Leder Nicklas Poulsen Viki har med seg organisatorisk nestleder Martine Jahre og politisk nestleder Inga Marie Nymo Riseth. Vi i SAIH gleder oss til fortsettelsen og ønsker den nye ledertrioen velkommen!

Nicklas Poulsen Viki begynte som aktivist i SAIH Blindern i 2011 og ble samme år valgt inn i SAIHs informasjonskomité. Nicklas satt som første nestleder i SAIH i 2012 og har sittet i styret fra 2013 til våren 2015. Nicklas er 29 år og har en mastergrad i organisasjonspsykologi.

Inga Marie Nymo Risethbegynte som aktivist i SAIH Ås i 2010. Hun har siden den gang hatt en rekke verv i organisasjonen. Inga Marie var med i SAIHs Landsråd (2013), temagruppa for urfolk og afro-etterkommere (2013), informasjonskomiteen (2014) og satt i SAIHs styre i 2015. Inga Marie er 24 år, har en bachelor i miljø og utviklingsstudier fra NMBU og påbegynt master i menneskerettigheter ved UiO.

Martine Jahre begynte som aktivist i SAIH Blindern i 2014. Som leder av SAIH Blindern det siste året har hun tatt lokallaget til nye høyder. Våren 2015 har hun sittet i SAIHs informasjonskomité. Martine er 23 år og har en bachelorgrad i statsvitenskap.

Les også: Høydepunkter fra årsmøtet 2015.

Flere saker:

SAIH søker programrådgiver

SAIH søker programrådgiver

SAIH søker programrådgiver som kan koordinere vårt Fredskorsprogram med utveksling av ansatte og aktivister mellom Norge, Zimbabwe, Zambia og Sør-Afrika.

SAIH søker programrådgiver

SAIH søker programrådgiver

SAIH søker programrådgiver med ansvar for prosjekter i Latin-Amerika. Vi ser etter deg som er initiativrik, samarbeidsorientert og har et stort engasjement for utdanning. Dersom du i tillegg behersker spansk som arbeidsspråk og har kunnskap om resultatbasert styring og rapportering kan det være deg vi er på jakt etter.

Mot en ny politisk æra i Zimbabwe?

Mot en ny politisk æra i Zimbabwe?

31. juli går folket i Zimbabwe til stemmeurnene. Gjennom prosjektet «Ballot Buddies» jobber studentorganisasjonen ZINASU for å sikre valgdeltagelsen blant de unge. Til tross for en utfordrende politisk kontekst, øyner studentene håp for framtida.