SAIH søker leietakere

SAIH søker leietakere

På utkikk etter kontorlokaler? Ta en titt her!

SAIH søker leietakere som har behov for 4-6 kontorplasser. Lokalene er nyoppusset med tilgang til eget møterom og felles kjøkken/spiseplass, sammen med ansatte og tillitsvalgte i SAIH.

Lokalene ligger 3. etasje i Mariboes gate 8 (Miljøhuset), hvor flere andre miljø- og solidaritetsorganisasjoner holder til.

Ta kontakt med Håvard Hovdhaugen, daglig leder i SAIH, for flere detaljer.
E-post: hh@saih.no.
Tlf: 21 06 34 70 eller 99 46 55 80.

Flere saker:

SAIH søker programrådgiver

SAIH søker programrådgiver

SAIH søker programrådgiver som kan koordinere vårt Fredskorsprogram med utveksling av ansatte og aktivister mellom Norge, Zimbabwe, Zambia og Sør-Afrika.

SAIH søker programrådgiver

SAIH søker programrådgiver

SAIH søker programrådgiver med ansvar for prosjekter i Latin-Amerika. Vi ser etter deg som er initiativrik, samarbeidsorientert og har et stort engasjement for utdanning. Dersom du i tillegg behersker spansk som arbeidsspråk og har kunnskap om resultatbasert styring og rapportering kan det være deg vi er på jakt etter.

Mot en ny politisk æra i Zimbabwe?

Mot en ny politisk æra i Zimbabwe?

31. juli går folket i Zimbabwe til stemmeurnene. Gjennom prosjektet «Ballot Buddies» jobber studentorganisasjonen ZINASU for å sikre valgdeltagelsen blant de unge. Til tross for en utfordrende politisk kontekst, øyner studentene håp for framtida.