​Bli med på kampanjen!

​Bli med på kampanjen!

Vil du være med og knuse myter, opplyse folk og deg selv om framgangen i verden og lære mer om positive ting som skjer i utviklingsland? Da trenger vi deg med på laget!

SAIH, Spire og Changemaker søker frivillige til planlegging og gjennomføring av kampanjen Verdens Beste Nyheter. Verdens beste nyheter er en nyhetskampanje som formidler framskritt og positive resultater fra utviklingslandene. Vi skriver nyheter, analyser og historier og fokuserer på framskritt, potensiale og løsninger, men vi belyser også utfordringer. Målet er å rette opp i mange nordmenns oppfattelse om at det ikke er håp for utviklingslandene og at det ikke nytter med utviklingsarbeid og bistand. Sammen skal vi utvikle en helt ny nettside og gjennomføre tidenes kampanjedag, 9. september hvor vi deler ut aviser med Verdens Beste Nyheter over hele landet.

Vi søker folk som vil: skrive artikler til nettside og avis, bearbeide tekstbidrag fra andre og skape engasjement i sosiale medier (skrivegruppa), utarbeide kampanjemateriell, rekruttere frivillige, planlegge faglige seminarer, foredrag, kreative stunts og selve kampanjedagen (kampanjegruppa).

Vi kan tilby:

  • Et meningsfullt og spennende verv i et prosjekt som vokser år for år.
  • Nyttig arbeids- og prosjekterfaring.
  • Et positivt og engasjerende arbeidsmiljø.
  • Bekjentskap med flinke folk som vil gjøre det de kan for å lage tidenes beste kampanje.

Man må påberegne ett par timers arbeid hver uke, til møtevirksomhet eller andre arbeidsoppgaver. Arbeidet vil være på det mest hektiske ukene før kampanjedagen, 9. september.

Kom på allmøtet vårt 21. april for å lære mer om prosjektet og hvordan du kan bidra!
Tid og sted: 21. april kl. 17:00, Mariboesgate 8, 5. etasje. (Bruk piltasten og ring på «konferanserom 5. etasje»)

Vil du være med i en arbeidsgruppe?
Send oss et kort motivasjonsbrev og din CV til info@saih.no. Oppgi gjerne hvilken arbeidsgruppe du er interessert i, men dette er ikke et krav. Vi ser frem til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 26. april.

Flere saker:

​Are you interested in an exchange year in Harare, Zimbabwe?​

​Are you interested in an exchange year in Harare, Zimbabwe?​

Are you interested in students’ rights, adventures and looking for relevant work experience? SAIH is recruiting two new exchange participants who would like to utilize their skills, fighting for student’s rights and academic freedom in Zimbabwe. Don’t miss this chance – apply within June 4 th.