​Bli med på kampanjen!

​Bli med på kampanjen!

Vil du være med og knuse myter, opplyse folk og deg selv om framgangen i verden og lære mer om positive ting som skjer i utviklingsland? Da trenger vi deg med på laget!

SAIH, Spire og Changemaker søker frivillige til planlegging og gjennomføring av kampanjen Verdens Beste Nyheter. Verdens beste nyheter er en nyhetskampanje som formidler framskritt og positive resultater fra utviklingslandene. Vi skriver nyheter, analyser og historier og fokuserer på framskritt, potensiale og løsninger, men vi belyser også utfordringer. Målet er å rette opp i mange nordmenns oppfattelse om at det ikke er håp for utviklingslandene og at det ikke nytter med utviklingsarbeid og bistand. Sammen skal vi utvikle en helt ny nettside og gjennomføre tidenes kampanjedag, 9. september hvor vi deler ut aviser med Verdens Beste Nyheter over hele landet.

Vi søker folk som vil: skrive artikler til nettside og avis, bearbeide tekstbidrag fra andre og skape engasjement i sosiale medier (skrivegruppa), utarbeide kampanjemateriell, rekruttere frivillige, planlegge faglige seminarer, foredrag, kreative stunts og selve kampanjedagen (kampanjegruppa).

Vi kan tilby:

  • Et meningsfullt og spennende verv i et prosjekt som vokser år for år.
  • Nyttig arbeids- og prosjekterfaring.
  • Et positivt og engasjerende arbeidsmiljø.
  • Bekjentskap med flinke folk som vil gjøre det de kan for å lage tidenes beste kampanje.

Man må påberegne ett par timers arbeid hver uke, til møtevirksomhet eller andre arbeidsoppgaver. Arbeidet vil være på det mest hektiske ukene før kampanjedagen, 9. september.

Kom på allmøtet vårt 21. april for å lære mer om prosjektet og hvordan du kan bidra!
Tid og sted: 21. april kl. 17:00, Mariboesgate 8, 5. etasje. (Bruk piltasten og ring på «konferanserom 5. etasje»)

Vil du være med i en arbeidsgruppe?
Send oss et kort motivasjonsbrev og din CV til info@saih.no. Oppgi gjerne hvilken arbeidsgruppe du er interessert i, men dette er ikke et krav. Vi ser frem til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 26. april.

Flere saker:

Nei, verden går ikke til helvete!

Nei, verden går ikke til helvete!

På nesten alle områder går verden framover. Det er likevel et område hvor det går i motsatt retning: klima og miljø. Vi befinner oss i en klima- og miljøkrise, og vi er på etterskudd. Samtidig opplever vi en bølge med klimaopprør og framtidshåp, men også en bølge av framtidspessimisme og følelsen av at det uansett ikke nytter. Vår eksistens er avhengig av at den første bølgen trumfer.