SAIH-KALENDER 2020

SAIH-KALENDER 2020

SAIHs kampanjeplakater har skapt kontrovers, latter og fornærmet en hel nasjon. Ikke minst har de bidratt til å påvirke politikk, både nasjonalt og internasjonalt. Nå har vi samlet de mest kjente plakatene i en helt unik årskalender. Overskuddet fra salget går til SAIHs arbeid for høyere utdanning og studenters rettigheter.

Eks Bilde Kalander Mnd Drop Shadow

Veggkalenderen er spiralisert og måler 33.7 x 21 cm. 

SAIH-kalenderen 2020 er nå klar for kjøp. Kalenderen inneholder 12 av SAIHs mest kjente kampanjeplakater gjennom tidene og selges i et begrenset opplag. 

Fyll ut skjema og bestill din 2020 kalender i dag! 

Kalenderen koster 200 kr og betales via VIPPS til #222 222. Du er velkommen til å hente din kalender på SAIH-kontoret. Send oss en epost til info@saih.no for å gjøre en avtale. Vi kan også sende den til deg i posten. 

For deg som vil få unna alle julegavene med det samme kan vi tilby kvantumsrabatt: 3 stk for 500 kr og 5 stk for 800 kr. 

Husk å legge til følgende for porto: 1 stk 45 kr, 3 stk 87 kr, 5 stk 125 kr. 

Levering


Les mer om SAIHs arbeid, her.

 

Flere saker:

Consultancy - Mid-term evaluation

Consultancy - Mid-term evaluation

The Norwegian Students and Academics International Assistance Fund (SAIH) is seeking a consultant/consultancy team to undertake a mid-term evaluation of our development cooperation work funded by NORAD for the period 2018-2021. 

Spørsmål og svar om SAIH-tierne

Spørsmål og svar om SAIH-tierne

Tierne fra norske studenter er viktige bidrag til SAIH sitt arbeid for høyere utdanning, forskning og opplæring i det sørlige Afrika, Asia og Latin-Amerika.

Vintersamling 2020

Vintersamling 2020

SAIH ønsker velkommen til årets vintersamling, 21. – 23. februar på Utøya. Påmeldingsfrist 10. februar.