SAIH-KALENDER 2020

SAIH-KALENDER 2020

SAIHs kampanjeplakater har skapt kontrovers, latter og fornærmet en hel nasjon. Ikke minst har de bidratt til å påvirke politikk, både nasjonalt og internasjonalt. Nå har vi samlet de mest kjente plakatene i en helt unik årskalender. Overskuddet fra salget går til SAIHs arbeid for høyere utdanning og studenters rettigheter.

Eks Bilde Kalander Mnd Drop Shadow

Veggkalenderen er spiralisert og måler 33.7 x 21 cm. 

SAIH-kalenderen 2020 er nå klar for kjøp. Kalenderen inneholder 12 av SAIHs mest kjente kampanjeplakater gjennom tidene og selges i et begrenset opplag. 

Fyll ut skjema og bestill din 2020 kalender i dag! 

Kalenderen koster 200 kr og betales via VIPPS til #222 222. Du er velkommen til å hente din kalender på SAIH-kontoret. Send oss en epost til info@saih.no for å gjøre en avtale. Vi kan også sende den til deg i posten. 

For deg som vil få unna alle julegavene med det samme kan vi tilby kvantumsrabatt: 3 stk for 500 kr og 5 stk for 800 kr. 

Husk å legge til følgende for porto: 1 stk 45 kr, 3 stk 87 kr, 5 stk 125 kr. 

Levering


Les mer om SAIHs arbeid, her.

 

Flere saker:

Korona-tiltak i SAIH

Korona-tiltak i SAIH

SAIH har innført en rekke tiltak for å hindre spredning og opprettholde vår aktivitet.

Skeives rettigheter: Framskrittene trues

Skeives rettigheter: Framskrittene trues

Muligheten til å være seg selv er ikke selvsagt for de av oss som bryter med samfunnets normer for kjønn og seksualitet, skriver Sunniva Folgen Høiskar, leder i SAIH og Marte Øien, leder i NSO til Dagbladet.

Ny kampanje: Domino-effekten

Ny kampanje: Domino-effekten

Hva skjer når kunnskap blir forbudt? Ny kampanje fra SAIH setter fokus på den globale anti-gender bevegelsen og angrepene på akademisk frihet.