SAIH på Pride

SAIH på Pride

SAIH deltar også i årets Pride-parade, og får besøk av partnere fra Nicaragua og Bolivia. 

Oslo Pride er Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. SAIH har en rekke partnere som jobber for å å bekjempe homofobi og transfobi, som du kan bli kjent med under Oslo Pride. Vi har også en egen seksjon i årets parade. 


Oppfordrer til å bli med i paraden 

- SAIH jobber for at alle skal ha tilgang til inkluderende høyere utdanning, uten å bli diskriminert eller marginalisert. Vi inviterer alle til å bli kjent med hvordan våre partnere i Bolivia og Nicaragua jobber for å fremme skeives rettigheter. Vi skal også gå i paraden lørdag 22.mars under banneret «homophobia has a cure-education», og oppfordrer alle til å bli med, sier Beathe Øgård, leder i SAIH. 

Tre arrangementer i forbindelse med Pride House 

SAIH har to arrangementer på Pride House, som i år er på Youngstorget i Oslo. Den første arrangementet handler om utdanning som løsning på homofobi, hvor vi ser på situasjonen for lhbt-personer i Latin-Amerika. 

Her kan du lese mer om arrangementet

Det andre arrangementet vil vise to korte filmer fra Boliva og Nicaragua, før vi ser nærmere på situasjonen for skeive studenter i disse landene. Du kan lese mer her

I tillegg arrangerer vi en Pride-frokost på Miljøhuset, sammen med Spire. Her vil vi få hilsningstaler fra gjestene våre fra Boliva og Nicaragua. Meld deg på her

SAIH har også en egen seksjon i paraden. Paraden er planlagt å starte klokken 13.00 på Grønland i Oslo og avsluttes i Pride Park et par timer senere. Ta kontakt med leder av SAIH Beathe Øgård på 950 31 719 dersom du lurer på noe. Flere saker:

Consultancy - Mid-term evaluation

Consultancy - Mid-term evaluation

The Norwegian Students and Academics International Assistance Fund (SAIH) is seeking a consultant/consultancy team to undertake a mid-term evaluation of our development cooperation work funded by NORAD for the period 2018-2021. 

Spørsmål og svar om SAIH-tierne

Spørsmål og svar om SAIH-tierne

Tierne fra norske studenter er viktige bidrag til SAIH sitt arbeid for høyere utdanning, forskning og opplæring i det sørlige Afrika, Asia og Latin-Amerika.

Vintersamling 2020

Vintersamling 2020

SAIH ønsker velkommen til årets vintersamling, 21. – 23. februar på Utøya. Påmeldingsfrist 10. februar.