SAIH på Pride

SAIH på Pride

SAIH deltar også i årets Pride-parade, og får besøk av partnere fra Nicaragua og Bolivia. 

Oslo Pride er Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. SAIH har en rekke partnere som jobber for å å bekjempe homofobi og transfobi, som du kan bli kjent med under Oslo Pride. Vi har også en egen seksjon i årets parade. 


Oppfordrer til å bli med i paraden 

- SAIH jobber for at alle skal ha tilgang til inkluderende høyere utdanning, uten å bli diskriminert eller marginalisert. Vi inviterer alle til å bli kjent med hvordan våre partnere i Bolivia og Nicaragua jobber for å fremme skeives rettigheter. Vi skal også gå i paraden lørdag 22.mars under banneret «homophobia has a cure-education», og oppfordrer alle til å bli med, sier Beathe Øgård, leder i SAIH. 

Tre arrangementer i forbindelse med Pride House 

SAIH har to arrangementer på Pride House, som i år er på Youngstorget i Oslo. Den første arrangementet handler om utdanning som løsning på homofobi, hvor vi ser på situasjonen for lhbt-personer i Latin-Amerika. 

Her kan du lese mer om arrangementet

Det andre arrangementet vil vise to korte filmer fra Boliva og Nicaragua, før vi ser nærmere på situasjonen for skeive studenter i disse landene. Du kan lese mer her

I tillegg arrangerer vi en Pride-frokost på Miljøhuset, sammen med Spire. Her vil vi få hilsningstaler fra gjestene våre fra Boliva og Nicaragua. Meld deg på her

SAIH har også en egen seksjon i paraden. Paraden er planlagt å starte klokken 13.00 på Grønland i Oslo og avsluttes i Pride Park et par timer senere. Ta kontakt med leder av SAIH Beathe Øgård på 950 31 719 dersom du lurer på noe. Flere saker:

SAIH på Arendalsuka

SAIH på Arendalsuka

Det er igjen klart for Arendalsuka, Norges viktigste og største politiske møteplass. SAIH er selvfølgelig til stede.

Takk for et godt årsmøte!

Takk for et godt årsmøte!

SAIHs årsmøte 2019 gikk av stabelen på OsloMet 26.-27. april. Vi takker alle medlemmer for godt oppmøte, gode debatter og innspill til hva SAIH skal arbeide med i den kommende perioden!