Bli med på Verdens Beste Nyheters kampanjedag!

Bli med på Verdens Beste Nyheters kampanjedag!

Hvert år i september deler frivillige ut Verdens Beste Nyheters papiravis. Årets kampanjedag er 27.september hvor 600 frivillige skal dele ut tusenvis av aviser over hele landet.

Nyheter fra verden til Norge

Det nærmer seg årets kampanjedag hvor hundrevis av frivillige vil stå klare på gatehjørner, skoler, universiteter og andre steder over hele landet for å gi folk en god start på dagen og spre de gode nyhetene. Flere organisasjoner, stiftelser og private aktører har vært med på utdelingen i Norge hvert år i Norge siden 2015.

Drevet av frivillighet

Kampanjedagen er kun mulig å gjennomføre fordi engasjerte frivillige hvert år gjør en stor innsats for å bringe de gode nyhetene til folket. Frivillige fra et titalls av organisasjoner er med å gjennomføre kampanjedagen, og mange av de er fra SAIH sine lokallag rundt om i landet. Vi gleder oss til å gjennomføre kampanjedagen med verdens beste frivillige!

Mye mer enn bare en avis
I tillegg til avisa er Verdens Beste Nyheter mye mer. På kampanjedagen og i perioden før og etter vil det være arrangementer rundt om i hele landet. Befinner du deg i Oslo kan du for eksempel kickstarte dagen med frokost og dansing på Breakfast Beat på Skatten før du blir med på å dele ut noen aviser. Det vil også foregå arrangementer i andre byer rundt om i landet, blant annet Trondheim og Kristiansand. Følg med på vår Facebook-side og nettside for mer informasjon

I mellomtiden anbefaler vi deg til å..

  • Holde deg oppdatert om gode nyheter ved å følge oss på Facebook og Instagram
  • Lese nyheter fra hele verden på vår nettavissom blir oppdatert regelmessig. Her kan du også lese mer om hva Verdens Beste Nyheter er og jobber med! 

 

Og husk å følge med den 27.september, og ta med deg en avis! Legg også gjerne ut bilder med hashtaggen #verdensbestenyheter.

Har du spørsmål om Verdens Beste Nyheter eller kampanjedagen? Da kan du kontakte kampanjekoordinator Marthe Jæger Tangen på marthe.tangen@saih.no.

 

Flere saker:

Akademisk frihet under alvorlig press i Brasil

Akademisk frihet under alvorlig press i Brasil

Siden Jair Bolsonaro kom til makten i Brasil i fjor har situasjonen for akademisk frihet i landet blitt betydelig forverret. Lynn Mario de Souza er professor i lingvistikk ved universitetet i Sao Paolo og var gjestet SAIH og Scholars at Risk under Arendalsuka. Den erfarne akademikeren har blant annet jobbet med bevaring av urfolksspråk blant folkegrupper i Amazonas og er bekymret for tiden fremover. 

SAIH SØKER PROGRAMRÅDGIVER

SAIH SØKER PROGRAMRÅDGIVER

SAIH søker programrådgiver i fast stilling med hovedfokus på sørlige Afrika. Det kan være aktuelt med noe arbeid i Latin-Amerika. Det er sannsynlig at stillingen tillegges ansvar for oppfølging av prosjekter med fokus på seksuell orientering og kjønnsidentitet og -uttrykk.