Sunniva Folgen Høiskar gjenvalgt som leder av SAIH

Sunniva Folgen Høiskar gjenvalgt som leder av SAIH

SAIHs Årsmøte gav Sunniva Folgen Høiskar fornyet tillit denne helgen. Hun skal lede organisasjonen i ett år til, sammen med Roya Shahibzadeh og Hector Ulloa.

SAIHs Årsmøte 2020 ble gjennomført digitalt grunnet korona-situasjonen. Sunniva Folgen Høiskar synes det var rart å bli valgt over Zoom, men gleder seg til å ta fatt på et nytt år som leder.

- Jeg er utrolig glad i organisasjonen og veldig takknemlig for å få tillit til å ta fatt på enda et år som leder. Jeg ser frem til å jobbe videre med de lange linjene i SAIH. Arbeidet til våre fantastiske partnerorganisasjoner utgjør en stor motivasjon og inspirasjon i hverdagen, og derfor er arbeidet med SAIHs nye utviklingsstrategi selve drømmeoppgaven i den kommende perioden, sier Høiskar.

Nå gleder hun seg til å se hva den nye ledertrioen kan få til sammen:

- Det er to veldig dyktige nestledere jeg får med meg i ledertrioen. De er modige, kunnskapsrike og har mange spennende erfaringer med seg inn i arbeidet i SAIH. Heldigvis brenner de begge for bedre lokallagsoppfølging, som blir utrolig viktig i tiden fremover.

Nestledere 2020 2021

Nyvalgte nestledere i SAIH, Roya Shahibzadeh og Hector Ulloa.

De nyvalgte nestlederne, Roya Shahibzadeh og Hector Ulloa har begge vært aktive i SAIH siden 2018 og innehar i dag lederverv i sine lokallag i henholdsvis Oslo og Bergen.

Roya Shahibzadeh studerer ved universitetet i Oslo og fullfører denne våren en bachelorgrad i offentlig administrasjon og ledelse. Roya er nestleder i SAIH-Blindern og har allerede fått god innsikt i SAIHs arbeid sentralt, gjennom vervet i Informasjonskomiteen og som redaksjonell leder og journalist for Verdens beste nyheter.

- Det kommende året blir veldig spennende for SAIH. Dette er en vanskelig periode og oppfølging av lokallagene blir enda viktigere fremover. Ellers er avkolonisering en sak som står meg veldig nært, og et arbeid jeg har lyst til å vie masse tid til, sier Shahibzadeh.

Hector Ulloa kom til Norge i 2018, gjennom programmet Students At Risk. I dag studerer han ved universitetet i Bergen og fullfører denne våren en mastergrad i offentlig administrasjon. Hector har erfaring fra studentbevegelsen i Honduras, og er i dag leder av SAIHs lokallag i Bergen.

- Min viktigste motivasjon for å stille til valg er å styrke SAIHs lokallag og ønsket om å øke bevisstheten om SAIH i Norge. Jeg gleder meg til å jobbe med lokallagene og engasjere flere studenter i arbeidet vårt. Som internasjonal student håper jeg å bringe nye perspektiver og ideer til organisasjonen.

Hector Ulloa og Roya Shahibzadeh tar over etter Marte Mørk og Rebekka Ringholm. Det nye arbeidsutvalget inntar sine verv 1. juli.

Flere saker:

Sommercamp 2023

Sommercamp 2023

Velkommen til SAIHs sommersamling i hjertet av Nordmarka, 8. - 11. juni. Her samles aktivister fra hele landet til en helg fylt med bading, faglige påfyll, aktivisme og mye moro. Husk å melde deg på!

Årsmøte 2023

Årsmøte 2023

28.-29. april ble SAIHs årsmøte arrangert, og over 60 delegater, observatører, medlemmer og gjester var samlet på Bruket i Oslo.