bli med på digital dugnad

bli med på digital dugnad

Verdens Beste Nyheter 2020 planlegger for en annerledes kampanjedag og vi trenger deg med på laget! Bli med på digital dugnad 17. september.

Verdens Beste Nyheter er en årlig informasjonskampanje i regi av SAIH, Changemaker og Spire som formidler positive nyheter om internasjonal utvikling og FNs bærekraftsmål. På kampanjedagen hvert år deler 600 frivillige over hele landet ut en avis fylt med gode nyheter. Dessverre kan vi ikke dele ut aviser i år grunnet koronapandemien. Istedenfor planlegger vi for en digital kampanjedag og her trenger vi din hjelp!

17. september braker det løs

Som frivillig på kampanjedagen, 17.september vil du få tilsendt digitalt materiale som skal bidra til å spre kampanjen. Innholdet som skal erstatte den fysiske avisen er fremdeles under utviklingen, men vi kan love deg at det blir kult og spennende!

I tillegg til det digitale materiale, vil frivillige motta noe fysisk for å gjøre kampanjen synlig i det offentlige rom.

vil du delta?

Meld deg på allerede nå ved å fylle ut dette skjemaet.

Når du er påmeldt vil du automatisk motta oppdateringer fra oss på epost. Det digitale materiale er klart i august og du vil da få tilsendt instrukser til hvordan skape verdens beste kampanjedag!

Inntil da kan du…

Flere saker:

STILL TIL VALG I SAIH

STILL TIL VALG I SAIH

Kunne du tenke deg et verv i Norges største solidaritetsorganisasjon for studenter og akademikere? Her finner du alt du trenger å vite for å stille til valg i SAIH.

The global anti-gender movement

The global anti-gender movement

There is a global movement that are trying to hollow out LGBTI rights and are making efforts to eliminate critical knowledge on gender and sexuality diversity.

Studenter er utsatt for angrep globalt

Studenter er utsatt for angrep globalt

Studenter spiller en viktig rolle som forsvarere av menneskerettighetene. Men i skyggen av covid-19 har mange myndigheter skrenket inn for ytringsfrihet og demokrati.