BLI AMBASSADØR FOR VERDENS BESTE NYHETER

BLI AMBASSADØR FOR VERDENS BESTE NYHETER

Vil du ha denne kule t-skjorta i posten? Bli med på årets digitale kampanje!

Som ambassadør for årets digitale kampanje vil du motta t-skjorte og en digital verktøykasse som gjør deg klar til å gjennomføre og spre informasjon om kampanjen i ditt nettverk og nærområde. Du kan selve velge i hvilken grad du ønsker å involvere deg – verktøykassen tilbyr ulike nivåer. Det krever ingen spesifikk erfaring for å delta.

Meld deg på ved å fylle ut et skjema her. Frist påmelding: 21.august.

ÅRETS KAMPANJE

Årets kampanje begynner 17. september og varer i én uke. I motsetning til tidligere år skal vi ikke dele ut aviser. I år skal vi gjennomføre et eksperiment for å teste effekten av gode nyheter. Deltagerne i eksperimentet vil motta positive nyheter om internasjonal utvikling som direktemeldinger til sin telefon i syv dager, og blir deretter bedt om å svare på noen enkle spørsmål.

For å gjennomføre årets kampanje trenger vi både deg som vil hjelpe til å spre ordet, og deg som ønsker å delta i eksperimentet. Som ambassadør vil du få tilsendt alt du trenger for å være med på begge deler.

HVORDAN FUNKER DET?

  1. Meld deg på ved å fylle ut dette skjema. Du kan melde på flere, men da blir du ansvarlig for å dele ut t-skjortene og informasjonen til de du melder på.
  2. Motta t-skjorter i posten og en digital verktøykasse på epost.
  3. Ta i bruk innholdet i den digitale verktøykassa og spre informasjon om kampanjen.
  4. Delta på eksperimentet, 17. til 24.september.

Mens du venter på kampanjestart, kan du...

Flere saker:

Spørsmål og svar om SAIH-tierne

Spørsmål og svar om SAIH-tierne

Tierne fra norske studenter er viktige bidrag til SAIH sitt arbeid for høyere utdanning, forskning og opplæring i det sørlige Afrika, Asia og Latin-Amerika.

HØSTSAMLING 2020

HØSTSAMLING 2020

11.-13. september er det tid for et av høstens høydepunkter, nemlig SAIHs Høstsamling. Velkommen til en helg fylt med faglig innhold, politisk skolering og mye moro.