BLI AMBASSADØR FOR VERDENS BESTE NYHETER

BLI AMBASSADØR FOR VERDENS BESTE NYHETER

Vil du ha denne kule t-skjorta i posten? Bli med på årets digitale kampanje!

Som ambassadør for årets digitale kampanje vil du motta t-skjorte og en digital verktøykasse som gjør deg klar til å gjennomføre og spre informasjon om kampanjen i ditt nettverk og nærområde. Du kan selve velge i hvilken grad du ønsker å involvere deg – verktøykassen tilbyr ulike nivåer. Det krever ingen spesifikk erfaring for å delta.

Meld deg på ved å fylle ut et skjema her. Frist påmelding: 21.august.

ÅRETS KAMPANJE

Årets kampanje begynner 17. september og varer i én uke. I motsetning til tidligere år skal vi ikke dele ut aviser. I år skal vi gjennomføre et eksperiment for å teste effekten av gode nyheter. Deltagerne i eksperimentet vil motta positive nyheter om internasjonal utvikling som direktemeldinger til sin telefon i syv dager, og blir deretter bedt om å svare på noen enkle spørsmål.

For å gjennomføre årets kampanje trenger vi både deg som vil hjelpe til å spre ordet, og deg som ønsker å delta i eksperimentet. Som ambassadør vil du få tilsendt alt du trenger for å være med på begge deler.

HVORDAN FUNKER DET?

  1. Meld deg på ved å fylle ut dette skjema. Du kan melde på flere, men da blir du ansvarlig for å dele ut t-skjortene og informasjonen til de du melder på.
  2. Motta t-skjorter i posten og en digital verktøykasse på epost.
  3. Ta i bruk innholdet i den digitale verktøykassa og spre informasjon om kampanjen.
  4. Delta på eksperimentet, 17. til 24.september.

Mens du venter på kampanjestart, kan du...

Flere saker:

STILL TIL VALG I SAIH

STILL TIL VALG I SAIH

Kunne du tenke deg et verv i Norges største solidaritetsorganisasjon for studenter og akademikere? Her finner du alt du trenger å vite for å stille til valg i SAIH.

The global anti-gender movement

The global anti-gender movement

There is a global movement that are trying to hollow out LGBTI rights and are making efforts to eliminate critical knowledge on gender and sexuality diversity.

Studenter er utsatt for angrep globalt

Studenter er utsatt for angrep globalt

Studenter spiller en viktig rolle som forsvarere av menneskerettighetene. Men i skyggen av covid-19 har mange myndigheter skrenket inn for ytringsfrihet og demokrati.