Line Hegna ny daglig leder i SAIH

Line Hegna ny daglig leder i SAIH

Den tidligere kommunikasjonssjefen i Redd Barna tiltrer i stillingen 6. april

— I en tid hvor demokrati og menneskerettigheter trues og studenter og akademikere i mange land er utrygge, kan jeg tenke meg lite som er mer meningsfylt enn å få jobbe for SAIH. Den kraftfulle kombinasjonen av bistand og påvirkningsarbeid, gjør at SAIH og partnerne oppnår store resultater med godt forvaltede ressurser, sier Line Hegna.

Hegna har tidligere vært kommunikasjonssjef i Redd Barna, og arbeider nå for seg selv. Hun har bakgrunn fra blant annet FNs utviklingsprogram, SAIH og Latin-Amerikagruppene.

— Hegna kjenner vårt arbeid for retten til utdanning og akademisk frihet godt. Vi har stor tro på at hun kommer til å bli en flott match for vår organisasjon, sier styreleder Sunniva Folgen Høiskar.

Line Hegna har lang erfaring som leder, personalleder og organisasjons- og styrearbeid. Hun tiltrer i stillingen 6. april, og tar da over etter Milena Tevanovic.

Bilde av Hegna er tatt av Rebecca Jafari.

Flere saker:

Vær sterk, Colombia!*

Vær sterk, Colombia!*

Søndag ble flere personer knyttet til urfolksorganisasjonen CRIC, som SAIH samarbeider med, skutt. 8 er skadd og på sykehus.

Fellesuttalelse om den voldelige situasjonen i Colombia

Fellesuttalelse om den voldelige situasjonen i Colombia

SAIH og andre norske organisasjoner i Colombiaforum, er dypt bekymret for utviklingen i Colombia. Det internasjonale samfunnet kan og bør gjøre mer for å stoppe det som nå foregår. Her er våre felles krav til den norske regjeringen.

Colombia: drap og dramatisk politivold

Colombia: drap og dramatisk politivold

— Vi ser en situasjon i Colombia akkurat nå hvor myndighetene dreper og banker opp sitt eget folk. Det er ekstremt bekymringsverdig og må fordømmes på det sterkeste, sier Sunniva Folgen Høiskar, leder i SAIH.