Line Hegna ny daglig leder i SAIH

Line Hegna ny daglig leder i SAIH

Den tidligere kommunikasjonssjefen i Redd Barna tiltrer i stillingen 6. april

— I en tid hvor demokrati og menneskerettigheter trues og studenter og akademikere i mange land er utrygge, kan jeg tenke meg lite som er mer meningsfylt enn å få jobbe for SAIH. Den kraftfulle kombinasjonen av bistand og påvirkningsarbeid, gjør at SAIH og partnerne oppnår store resultater med godt forvaltede ressurser, sier Line Hegna.

Hegna har tidligere vært kommunikasjonssjef i Redd Barna, og arbeider nå for seg selv. Hun har bakgrunn fra blant annet FNs utviklingsprogram, SAIH og Latin-Amerikagruppene.

— Hegna kjenner vårt arbeid for retten til utdanning og akademisk frihet godt. Vi har stor tro på at hun kommer til å bli en flott match for vår organisasjon, sier styreleder Sunniva Folgen Høiskar.

Line Hegna har lang erfaring som leder, personalleder og organisasjons- og styrearbeid. Hun tiltrer i stillingen 6. april, og tar da over etter Milena Tevanovic.

Bilde av Hegna er tatt av Rebecca Jafari.

Flere saker:

SAIH seeks report writer

SAIH seeks report writer

Saih seeks report writer on the digital divide in education as part of our annual political campaign. Application deadline is 15th of October.