Line Hegna ny daglig leder i SAIH

Line Hegna ny daglig leder i SAIH

Den tidligere kommunikasjonssjefen i Redd Barna tiltrer i stillingen 6. april

— I en tid hvor demokrati og menneskerettigheter trues og studenter og akademikere i mange land er utrygge, kan jeg tenke meg lite som er mer meningsfylt enn å få jobbe for SAIH. Den kraftfulle kombinasjonen av bistand og påvirkningsarbeid, gjør at SAIH og partnerne oppnår store resultater med godt forvaltede ressurser, sier Line Hegna.

Hegna har tidligere vært kommunikasjonssjef i Redd Barna, og arbeider nå for seg selv. Hun har bakgrunn fra blant annet FNs utviklingsprogram, SAIH og Latin-Amerikagruppene.

— Hegna kjenner vårt arbeid for retten til utdanning og akademisk frihet godt. Vi har stor tro på at hun kommer til å bli en flott match for vår organisasjon, sier styreleder Sunniva Folgen Høiskar.

Line Hegna har lang erfaring som leder, personalleder og organisasjons- og styrearbeid. Hun tiltrer i stillingen 6. april, og tar da over etter Milena Tevanovic.

Bilde av Hegna er tatt av Rebecca Jafari.

Flere saker:

Stortingsvalg: Ros og ris til partiprogrammene

Stortingsvalg: Ros og ris til partiprogrammene

Det nærmer seg stortingsvalg, og de ulike politiske partiene har ulike hjertesaker. SAIH har sjekket om de ulike partiprogrammene lover å prioritere våre hjertesaker: folks tilgang til høyere utdanning og akademisk frihet globalt.

Kriminaliseringen av studentaktivisme i Colombia

Kriminaliseringen av studentaktivisme i Colombia

Gjennom historien har modige mennesker tatt kampen for å redusere ulikheter i samfunnet, demokratisere land, forsvare miljøet og bekjempe undertrykkelse. Studenter har alltid gått i front, til tross for at de ofte blir utsatt for angrep av myndighetene.