BLI MED Å LAGE KAMPANJE

BLI MED Å LAGE KAMPANJE

SAIH søker frivillige til kampanjeutvalget for neste års politiske kampanje. Søk nå! Frist 10.juni.

Information in English, here.

SAIHs politiske kampanje lanseres i mars 2023, og utvalget skal fra august til og mars utvikle et kreativt konsept i samarbeid med et kreativt byrå, samt foreslå politiske målsettinger for kampanjen som vedtas av SAIHs styre. «Akademikere og studenter som demokratiforkjempere og utvikling av beskyttelsesmekanismer for disse studentene» er vedtatt som tema for kampanjen.

Utvalget vil møtes rundt 2-3 ganger i måneden, og hver uke i den siste tiden før kampanjen. I tillegg vil det forventes at den enkelte kan påta seg arbeidsoppgaver mellom møtene.

Vi søker deg som er kreativ og engasjert. Det er en fordel, men ikke et krav, med erfaring med kampanjearbeid eller politisk påvirkningsarbeid. Også de som har et stort engasjement for studenters rettigheter, akademisk frihet og internasjonal studentsolidaritet. Dersom du har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med politisk rådgiver Stian Antonsen (stian.antonsen@saih.no).

For å søke skriver du et kort motivasjonsbrev (helst en halv A4-side, maks en hel) med informasjon om deg selv, dine erfaringer, hva du kan tilføre arbeidet og eventuelle tanker og ideer for prosessen du vil være del av. Motivasjonsbrevet sendes til leder@saih.no senest fredag 10.juni.

Flere saker: