Bli med å lage kampanje!

Bli med å lage kampanje!

SAIH søker kreative og engasjerte folk som vil være med i kampanjeutvalget for årets høstkampanje. Søk nå! Frist 2. februar.

Har du et hjerte for solidaritet og lik rett til utdanning? Har du erfaring med kampanjearbeid eller er du glad i å organisere? Da kan DU være med å utvikle SAIHs høstkampanje 2023!

om utvalget

Kampanjeutvalget har ansvar for å planlegge og gjennomføre årets høstkampanje. Som utvalgsmedlem får du blant annet være med å bestemme årets tema, utvikle kampanjekonsept i samarbeid med kreativt byrå, planlegge arrangementer og mobilisere SAIHs medlemmer og nettverk til å delta.

Utvalget vil bestå av opptil 8 medlemmer, med representanter fra bl.a. SAIHs sekretariat, Arbeidsutvalget og våre medlemsorganisasjoner.

Kampanjen lanseres i oktober, men utvalgets arbeid starter allerede i mars.

Du må påberegne 1-2 arbeidsmøter i måneden, samt noe arbeid mellom møtene. Det planlegges for fysiske arbeidsmøter i Oslo.

Copy Of Ill Saihs Rapporter 2

Hvem er du?

  • Du synes det er givende å jobbe frivillig for SAIH
  • Har erfaring med kampanjearbeid og/eller gjennomføring av arrangement
  • Liker å samarbeide med andre
  • Du kan gjerne være SAIH-aktivist, men det er ikke et krav!

Søknad

Send et kort motivasjonsbrev på epost til nestleder i SAIH, Selma Matsdotter Bratberg: selma.bratberg@saih.no innen 2. februar. Brevet bør inneholde en kort intro av deg selv, din erfaring og motivasjon for å delta.

Stand Dktators 1

Om kampanjen

Målet med høstkampanjen er å bidra til økt engasjement og kunnskap om situasjonen for studenter og akademikere internasjonalt.

I samarbeid med medlemmer og nye samarbeidspartnere skal SAIH mobilisere til aktivitet og debatt i studentmiljøer over hele landet, for å løfte frem et aktuelt tema knyttet til studenters rettigheter og akademisk frihet globalt.

Tema velges ut fra hva som er aktuelt og relevant, og her vil du som utvalgsmedlem ha stor påvirkningskraft. I 2022 utviklet SAIH diktator-kondomer for å beskytte studenter. Du kan lese mer om den, her.

Flere saker:

Aktivisme under angrep

Aktivisme under angrep

Myndigheter tar stadig mer kreative verktøy i bruk for å stilne kritiske stemmer, viser ny rapport om studentaktivisme.