Sommercampen 2014!

Selv om det nå er sommerferie eller sommerjobbing for de fleste studenter holder SAIH trykket oppe! 20-23 juni gikk derfor vår første sommercamp i historien av stabelen og aktivister fra alle lokallagene var representert. Campen ble avholdt på Studenterhytta, et flott tømmerhytte i Nordmarka som har vært benyttet av studenter i siden 1929. De første 10 årene hadde ikke kvinner lov til å overnatte på hytta, selv om historier forteller at denne regelen ikke ble overholdt. Miljøet rundt hytta stod senere sentralt i dannelsen av Milorg under krigen. Men tilbake til nåtiden.

Politisk påvirkningsarbeid med Ola Magnussen Rydje

Politisk påvirkningsarbeid med Ola Magnussen Rydje

Helgen har vært full av faglig og sosialt program. Skrivetrening med blant annet professor William Warner ved UMB, landsrådsmøte, faglige diskusjoner omkring ulike tema som Palestina og urfolksrettigheter, samt intro til høstens kampanje er bare noen av aktivitetene på programmet. Grilling, turer i marka og bading i Blanktjern gjorde sitt til at jeg tror vi alle fikk skikkelig leirskolefølelse og vennskapsbånd ble knyttet på tvers av lokallag.

Bålkos!

Bålkos!

Neste store sosiale og faglige event er høstsamlingen 12-14 september!

Om du ikke allerede er lokallagsaktivist, send en mail til saih.bislet@gmail.com før denne datoen og bli med!

About SAIH Bislet

SAIH Bislet er Studentene og akademikernes internasjonale hjelpefonds lokallag på HiOA. Vi arrangerer filmvisninger, seminarer og debatter for å skape oppmerksomhet og spre kunnskap omkring globale spørmål. SAIH støtter lokale organisasjoners prosjekter innen høyere utdanning, forskning og opplæring i det sørlige Afrika og Latin-Amerika. Men bistand alene kan ikke skape en rettferdig verden. Rike land i Nord må også endre politikk som har negativ innvirkning på utviklingen i land i Sør.
This entry was posted in Hjem. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *