Årsmøte

Bislet er klare for årsmøtet :)

Bislet er klare for årsmøtet :)

25. og 26. oktober var det tid for SAIH sitt årsmøte, det ble i år igjen avholdt på HiOA.  Det at det ble holdt på HiOA gjorde at Bislet hadde litt ekstra ansvar denne helga med blant annet printing og andre praktiske ting som skulle fikses, noe vi selvfølgelig gjorde med glans!

Bislet sendte i alt 6 lokallagsaktivister denne helga. Det var en helg fullt med program og god stemning. Lørdagen ble brukt til å gå igjennom årsrapporter fra lokallagene, statutter, forslag til neste års kampanje, resolusjonsforslag og mye mer. På kvelden var det tid for årsmøtefest før det var tidlig på igjen på søndagen, i det minste fikk vi en time ekstra med søvn siden klokken skulle stilles en time tilbake (det er i hvert fall det vi sa til oss selv tidlig søndag morgen ;)).  Søndagen var dagen hvor det skulle stemmes! Det var med andre ord en dag fylt med spenthet.  Gagan fra Bislet ble stemt inn i LR (landsrådet) 😀 Hele AU (arbeidsutvalget) fortsetter en periode til med Jørn som leder, Kristoffer som organisatorisk nestleder og Emilie som politisk nestleder, vi gleder oss til å fortsette å jobbe med dere! Det ble også stemt frem at årshjulet skulle forandres og skal nå følge skoleåret istedenfor kalenderåret.  Derfor vil neste årsmøte komme allerede i april igjen. Neste års kampanje tema ble Vest-Sahara!

Vi i Bislet takker for ett flott årsmøte og gratulerer alle som ble valgt med sine verv!

Dypt konsentrerte bisletister

Dypt konsentrerte bisletister

Litt bøy og tøy underveis er viktig for å holde konsentrasjonen på topp :)

Litt bøy og tøy underveis er viktig for å holde konsentrasjonen på topp :)

About SAIH Bislet

SAIH Bislet er Studentene og akademikernes internasjonale hjelpefonds lokallag på HiOA. Vi arrangerer filmvisninger, seminarer og debatter for å skape oppmerksomhet og spre kunnskap omkring globale spørmål. SAIH støtter lokale organisasjoners prosjekter innen høyere utdanning, forskning og opplæring i det sørlige Afrika og Latin-Amerika. Men bistand alene kan ikke skape en rettferdig verden. Rike land i Nord må også endre politikk som har negativ innvirkning på utviklingen i land i Sør.
This entry was posted in Hjem and tagged , , . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *