Video release!

 

I morgen er dagen! Vår splitter nye video slippes!  Les deg opp på www.rustyradiator.com så lenge! Og du, husk: #LetsSaveAfrica

About SAIH Bislet

SAIH Bislet er Studentene og akademikernes internasjonale hjelpefonds lokallag på HiOA. Vi arrangerer filmvisninger, seminarer og debatter for å skape oppmerksomhet og spre kunnskap omkring globale spørmål. SAIH støtter lokale organisasjoners prosjekter innen høyere utdanning, forskning og opplæring i det sørlige Afrika og Latin-Amerika. Men bistand alene kan ikke skape en rettferdig verden. Rike land i Nord må også endre politikk som har negativ innvirkning på utviklingen i land i Sør.
This entry was posted in Hjem and tagged . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *