Who wants to be a volunteer?

Ta en titt på SAIH’s nye video her:

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Hva synes du? Kommenter, diskuter og del gjerne på sosiale medier!

Husk også å stemme på dine favoritter til rusty og golden radiator, det kan du gjøre her :)

#LetsSaveAfrica #RustyRadiator

About SAIH Bislet

SAIH Bislet er Studentene og akademikernes internasjonale hjelpefonds lokallag på HiOA. Vi arrangerer filmvisninger, seminarer og debatter for å skape oppmerksomhet og spre kunnskap omkring globale spørmål. SAIH støtter lokale organisasjoners prosjekter innen høyere utdanning, forskning og opplæring i det sørlige Afrika og Latin-Amerika. Men bistand alene kan ikke skape en rettferdig verden. Rike land i Nord må også endre politikk som har negativ innvirkning på utviklingen i land i Sør.
This entry was posted in Hjem and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *