Høstsamling 2013 (Fall gathering 2013)

Helgen 13-15 september reiste 5 av medlemmer av SAIH Kristiansand til Nærsnes for å delta på den årlige høstsamlingen med SAIH sentralt og representanter fra alle lokal lag.

På grunn av transport utfordringer var det storsett lørdags programmet vi fikk med oss, men det var ikke lite bare det! Dagen begynte med en innføring av årets kampanje Open Access av Nick Shockey, leder av SPARC (The Scholarly Publishing and Academic Resources Coalition). Vi forsatte formiddagen med Workshops over innholdet i OA forelesningen, og fikk muligheten til å arbeide og sette oss litt mer inn i hva dette går ut på. For de som lurer mer på dette vil vi anbefale å se denne videoen: http://www.youtube.com/watch?v=L5rVH1KGBCY som en kort innføring da den forklarer veldig enkelt hva OA går ut på. Vi vil utover høsten og mot kampanjeuken publisere mer detaljert om dette.
Etter en god lunsj forsatte dagen med foredrag og workshop om lobbying, og hvordan man gå frem for å fremme sin sak.
Om ettermiddagen følte vi oss “utlærte” nok til å ta en quiz/natursti der vi igjen fikk tenke over hva Open Access handler om, og andre kreative oppgaver. Dette ble selvsagt avsluttet med kåring av vinnere og “The late night show-debatt”.
Lørdag kveld brukte vi til å feire fjorårets gjennomslag av kampanjen “Students at Risk” med danseband-tema fest, der vi fikk mulighet til å sosialisere med de andre lokallagene.

Alt i alt ble det en lærerik og artig helg som både motiverte og inspirerte oss til å jobbe for årets kampanje.

 

 

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *