Rusty Radiator Awards

SAIH følger opp suksessen med Africa for Norway og er ute med sin nye video “Who wants to be a volunteer?”

Filmen laget i samarbeid med et filmselskap i Durban, Sør-Afrika, og markerer starten på den internasjonale prisutdelingen Rusty Radiator Awards. 2. desember i Oslo skal de beste og verste innsamlingskampanjene kåres, hvor 8 videoer er plukket ut av en internasjonal fagjury.

Blant årets utvalgte er blant annet SOS Barnebyer Norge sin kampanjevideo ”Ville du gitt jakken din til Johannes?” nominert til The Golden Radiator Award for en av årets beste og kreative innslag. Save the Children USA og ”The Most Important ”Sexy” Model Video Ever” har havnet i kategorien The Rusty Radiator Award, blant årets mest skadelige innsamlingskampanjer.

Bli med på vår rusty radiator event på østsida der vi følger utdelingen

Selve prisutdelingen starter kl.19. Før vi live-streamer blir det lokale konkurranser og kåringer.

Velkommen til en flott kveld på Østsida :)

rusty

 

 

 

Forresten, husk at dere må stemme på bistandsvideoene innen søndag!

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *