Årsmøte 2016

Årsmøte 2016

I helgen 16.-17. april ble det avholdt årsmøte i SAIH i Oslo. Vi var tre representanter fra SAIH Lillehammer som dro nedover til dager fylt med glede, viktige valg og ikke minst herlige folk!

Etter åpning og konstituering av årsmøtet startet vi på lørdag med åpningstale og hilsningstaler, før vi gikk i gjennom årsrapportene fra lokallagene. Senere debatterte vi rundt og kom med endringsforslag til statuttene, handlingsprogram for 2016/2017 og tema for politisk kampanje i 2016/2017. Vi ble også presentert for de som skulle stille til valg. Etter en lang, effektiv og produktiv dag avsluttet vi med årsmøtemiddag, før vi brukte resten av kvelden på å feire at SAIH er så utrolig bra!

Søndag var vi tidlig på'n igjen, klare for å votere og ta store valg og beslutninger. Vi gjennomgikk årsrapport fra året som har gått, regnskap og budsjetter, og voterte over handlingsprogram, statuttendringer og resolusjoner. Dagen og årsmøtehelgen ble avsluttet med valg av politisk kampanje for neste år, samt valg av hvem som skal styre SAIH-skuta trygt med retning fremover i det året som kommer. Personvalgene var veldig vanskelige, da alle som stilte var godt kvalifiserte og flinke folk. Vår kjære lokallagsleder Heidi ble gjenvalgt til å sitte i Landsrådet det kommende året, og vi gleder oss til å på denne måten holde god kontakt med SAIH sentralt og de andre lokallagene.

Vi vil gratulere alle nyvalgte og gjenvalgte personer, og ønsker dere lykke til i den fantastiske jobben dere kommer til å gjøre! Tusen takk for en meget fin helg sammen!

årsmøtelily-3

Hele den herlige gjengen er ute på takterrassen og nyter sola!

årsmøtelily-2

Gratulerer til Heidi og alle de andre som ble valgt til å sitte i Landsrådet!

årsmøtelily-5

Votering er gøy! (Likevel om enkelte bare har observatørstatus.)

årsmøtelily-1

Tusen takk til det avtroppende Arbeidsutvalget for den fantastiske jobben dere har gjort, og gratulerer og masse lykke til med året som kommer til de påtroppende!