Årsmøte i SAIH Lillehammer

Årsmøte i SAIH Lillehammer

I går, 12. mai, ble årsmøtet i SAIH Lillehammer for skoleåret 2015/2016 avholdt. Vi gikk igjennom hva vi har gjort i løpet av det siste året, vedtok endringer i handlingsplanen og godkjente fjorårets regnskap. Vi synes det er viktig at møter ikke bare skal være masse papirer og avgjørelser, men at det også skal være kos, og derfor hadde vi både muffins, frukt og pizza i pausen på møtet vårt. Sånt blir det ekstra god stemning av!

Etter pausen hadde vi valg av nytt styre, og det var veldig spennende å se hvem som stilte til de enkelte posisjonene. Det nye styret er en flott gjeng som vi er helt sikre på at kommer til å gjøre en fantastisk jobb i året som kommer. Samtidig vil vi takke det gamle styret for året som har vært, for alle gode minner, og for en superbra innsats på alle områder. Fred og kjærlighet til dere!

lilyårsmøte-3

Vår avtroppende leder presenterer alt det spennende, lærerike og gøye vi gjort i løpet av det siste året.

lilyårsmøte-4

Vårt eminente ordstyrerbord med leder Heidi og sekretær Frida koser seg med pizza!

lilyårsmøte-5

Slik ser "ekstra god stemning" ut!

lilyårsmøte-1

Det påtroppende styret (fra venstre):
Nestleder: Jim Bertelsen, bloggansvarlig: Ingvild S. Bakken, leder: Inga Marie Kolstrøm, sekretær: Sophie R. Danielsen og økonomiansvarlig: Frida Wirum. Gratulerer til alle som ble valgt!