Velkommen til SAIH!

Velkommen til SAIH!

Nå er det endelig tid for et nytt semester, og de fleste studentene har vendt snuten tilbake til Bergen. Selv om de fleste mest sannsynlig gremmes over det kjølige høstværet i byen, ser vi i lokallaget ingen grunn til deppe over at sommerferien er slutt. Et nytt semester betyr nemlig at aktiviteten i lokallaget igjen blusser opp, og at våre aktivister på nytt får muligheten til å jobbe med spennende kampanjer og seminarer. Ikke bare får de brynt seg på aktuelle spørsmål og problematikker, men de får også muligheten til å være sosiale med andre studenter. Sist men ikke minst sikrer de seg også tilgang til en god del gratis pizza. Det er lite som kan sies å være bedre enn det!

Selv om de fleste så vidt; mest sannsynlig ikke i det hele tatt, har kommet i gang med lesingen igjen, er vi i SAIH allerede i full sving med nye prosjekter. Siden semesterstart har vi hatt informasjonsmøte for nye medlemmer, flere lokallagsmøter og utført en svært vellykket kampanje i samarbeid med Spire og Changemaker. Lokallaget har blitt styrket av et stort antall norske samt internasjonale studenter, og vår nye leder Amalie Ekløf har virkelig kommet seg inn i rollen som kaptein av skuta. Etter oppmøte å dømme fra de siste lokallagsmøtene ser det veldig lovende ut for resten av semesteret.

Om du nå angrer på at du har gått glipp av de første møtene, eller det akkurat har gått opp for deg hvor gøy SAIH og lokallaget faktisk kan være, er det bare å bli med på neste møte. Link til arrangementet kan du finne gjennom SAIH-Bergen sin side på Facebook!

Vi ser veldig frem til et nytt og spennende semester med både nye og “gamle” aktivister.