Nyhetsarkiv

Utviste studenter fullfører utdannelsen

Pressemelding fra SST: Sju studenter deltok 18. november på "against all odds"-seremonien i Bulawayo etter å ha fullført tertiær utdannelse. Pressemeldingen er på engelsk.

Bli bedre kjent med SAIH!

Onsdag 15. november kl.19.00 i Lillesalen på Chateu Neuf har du muligheten til å få et unikt innblikk i samarbeidet mellom SAIH og våre partnere. Representanter for prosjekter i Nicaragua og Sør-Afrika er på besøk og vil denne dagen presentere seg for alle norske tierbetalende studenter og andre interesserte.

Referat møtet 01. november 2006

Oppsummering fra årsmøtet, og planlegging av to aktiviteter: Besøk fra Zaran onsdag 8. november, og "Takk for tierne"- aksjon onsdag 15. november.

Glade bergensere fikk gratis bananer :)

Opptrappingen mot "Fairtrade-by Bergen"-aksjonen er i gang. Sammen med flere av våre samarbeidsorganisasjoner har SAIH-Bergen delt ut bananer og informasjonsmateriell denne uken.

Nok en studentleder drept i Colombia

Den 20. oktober ble Milton Troyano Sanchez drept. Dette er det andre drapet på en colombiansk studentlederen på under en måned. - SAIH fordømmer på det sterkeste volden mot colombianske studenter, sier Kathrine Sund, leder i SAIH.

Klem en kenguru

Onsdag den 18. oktober ble intetanende (og bakfulle) studenter møtt av utkledte SAIH aktivister med åpne armer. Semesteravgiften er betalt og det er tid for takking.