Vellykket hiv/aids-prosjekt

- CEADL gjør et unikt arbeid i El Alto, sier Vegard Hole, tidligere OD-leder, som har vært på tre ukers studieopphold i Bolivia.

Operasjon Dagsverk 2000 gikk til SAIH og våre partneres arbeid mot hiv/aids . Ungdomsorganisasjonen CEADL i El Alto er en av organisasjonenen som har fått støtte. De arbeider blant annet med opplæring i seksuelle og reproduktive rettigheter. Vegar Hole, som var leder for OD 2000, tilbragte tre uker sammen med CEADL for å lære mer om ungdomsdeltakelse. Her skriver han om sine erfaringer.  

Flere saker:

Stortingsvalg: Ros og ris til partiprogrammene

Stortingsvalg: Ros og ris til partiprogrammene

Det nærmer seg stortingsvalg, og de ulike politiske partiene har ulike hjertesaker. SAIH har sjekket om de ulike partiprogrammene lover å prioritere våre hjertesaker: folks tilgang til høyere utdanning og akademisk frihet globalt.

Kriminaliseringen av studentaktivisme i Colombia

Kriminaliseringen av studentaktivisme i Colombia

Gjennom historien har modige mennesker tatt kampen for å redusere ulikheter i samfunnet, demokratisere land, forsvare miljøet og bekjempe undertrykkelse. Studenter har alltid gått i front, til tross for at de ofte blir utsatt for angrep av myndighetene.