Lanserer nye nettsider

Lanserer nye nettsider

I dag lanseres nettsidene studentsatrisk.eu. Nettsidene skal brukes til å informere om students at risk-ordningen og mobilisere støtte til initiativet.

Nicklas-mini

Nicklas Poulsen Viki

« Med denne nettsiden ønsker å vise frem hvor viktig studentaktivisme er, og hvor viktig ytringsfrihet er for å skape levende demokratier» sier Nicklas Poulsen Viki.

Students at Risk er et program for studenter som har blitt hindret fra å studere i sine hjemland på grunn av sin politiske aktivisme eller aktivisme for menneskerettigheter. I fjor høst begynte 11 studenter på ulike universiteter og høgskoler over hele Norge. Her skal de fullføre utdanningen sin, før de vender hjem igjen.

Nettsiden skal informere nysgjerrige og beslutningstakere om ordningen, og brukes i en kampanje for å få flere europeiske land til å innføre lignende ordninger. Du finner mer informasjon om hvordan du kan engasjere deg i prosjektet, her.

StAR-infoturné

SAIH, NSO, Høyre Studenter og AUF har i disse tider en felles kampanje for å informere om Students at Risk i hele Norge. Studentene som befinner seg i Norge skal besøke til sammen 19 byer og studiesteder for å fortelle sine historier. Du finner en fullstendig oversikt over alle arrangementene, her.

Følg denne lenken for å besøke den nye nettsiden!

StAR-illustrasjon

Illustrasjon: Eli Rikter Wiborg

Flere saker:

Ledig stilling

Ledig stilling

SAIH leter etter en resultatorientert og kreativ kollega til å være prosjektleder for SAIHs inntektsarbeid. Søknadsfrist 31. januar.