SAIH i Oslo Pride 2017

SAIH i Oslo Pride 2017

SAIH og SAIHs partnere er involvert i flere arrangementer under Oslo Pride. Se oversikt her!

24. juni: Lansering av Queer Africa 2: New Stories - i samarbeid med SAIHs partner GALA lanserer vi antalogien med 26 historier av forfattere fra Kenya, Nigeria, Rwanda, Sierra Leone, Somalia, Sør-Afrika, Uganda, og USA. Boken er en oppfølger til Queer Africa: New and Collected Fiction, som vant en Lambda Literary Award i 2014. . Les mer.

26. juni: HIV in the Lesbian and Bisexual community: A neglected topic? I samarbeid med SAIHs Fredskorps-utveksling Sistas, Sex & Politics ønsker vi å utfordre de sosiale oppfatningene, manglende kunnskapen og stereotypene om hvordan HIV er smittet i LB-miljøet og hvilke konsekvenser dette kan ha for kvinnene i Zimbabwe og globalt. Besøk fra blant annet Gays and Lesbians of Zimbabwe (GALZ). Les mer.

1. juli: SAIH i Oslo Pride Parade 2017. Bli med SAIH i årets Pride parade i Oslo! Vi ønsker å være med på å vise mangfold og feire skeiv kjærlighet og skal markere dette med vår egen parole: “Homophobia has a cure: education”. Les mer.


Flere saker:

​Are you interested in an exchange year in Harare, Zimbabwe?​

​Are you interested in an exchange year in Harare, Zimbabwe?​

Are you interested in students’ rights, adventures and looking for relevant work experience? SAIH is recruiting two new exchange participants who would like to utilize their skills, fighting for student’s rights and academic freedom in Zimbabwe. Don’t miss this chance – apply within June 4 th.