Vintersamling 2019

Vintersamling 2019

Vi ønsker alle aktivister, studentdemokratier, akademikerdemokratier og medlemsorganisasjoner velkomne til vintersamling hos SAIH! 

*English below* 

 SAIHs vintersamling 2019 avholdes 22.-24. februar 2019 på Sørmarka Konferansehotell.

Påmeldingsskjema er åpent. Fristen er satt til 11. februar 2019. SAIHs vintersamling er en av våre årlige nasjonale samlinger som er åpen for lokallagsaktivister, studentdemokratier, akademikerorganisasjoner og øvrige medlemmer av SAIH. Det blir en god blanding av faglige seminarer, kreativ utvikling og sosialt samvær. Vi håper så mange som mulig har anledning til å delta. Vi har et spennende program med fokus på vårens politiske kampanje om kapasitetsbygging av høyere utdanning, avkolonisering, forberedelser til Årsmøtet 2019 med mer.

Dersom dere har noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt. Praktisk informasjon vil bli sendt de som er påmeldt når det nærmer seg.

Vennligst merk at påmeldingen til vintersamlingen er bindende. Dersom du er hindret fra å delta oppfordres du til å ta kontakt med oss så snart som mulig. Merk også at du er ansvarlig for utgifter tilknyttet din deltagelse på samlingen dersom du ikke møter opp og ikke kan vise til gyldig legeerklæring eller lignende. 

Vi gleder oss til å se deg i februar! Vennlig hilsen Arbeidsutvalget og Informasjonskomiteen, Ved Beathe, Kristine, Sunniva, Kaia, Aksel, Marte og Roya


SAIH’s Winter Gathering 2019 will take place at Sørmarka from February 22rd until February 24th.

The deadline for signing up will be 11th February 2019. Sign up here. SAIHs Winter Gathering is one of our annual national gatherings open for the local chapters, Student democracies, academic organizations and other members of SAIH. The winter gathering includes a great mixture of seminars, creative workshops and social events. We hope as many of you have the opportunity to join us. We have an exciting programme for next year’s winter gathering with a special focus on our upcoming political campaign about capacity building of higher education, decolonizing, preparations for the Annual Meeting 2019 and much more.   If you have any questions, please do not hesitate to ask. Further practical information will be sent to those who have registered.

Please note that the sign-up to the Winter Gathering is binding. If you are hindered from participating please notify us as soon as possible. Please also note that you will be held responsible for any expenses in relation to your participation if you don't attend and fail to provide a valid medical certificate or similar. We are looking forward to seeing you in February! Best regards from the Executive Committee and the Information Committee, Beathe, Kristine, Sunniva, Kaia, Aksel, Marte and RoyaFlere saker:

Vi søker foredragsholdere

Vi søker foredragsholdere

I perioden 16. -27. oktober skal SAIH og Operasjon Dagsverk holde hundrevis av foredrag over hele landet. Har du lyst til å bidra?

HØSTSAMLING 2023

HØSTSAMLING 2023

22.-24. september er det tid for et av høstens høydepunkter, nemlig SAIHs Høstsamling! Velkommen til en helg fylt med faglig innhold, politisk skolering og mye moro. Frist for påmelding er søndag 10. september.