Akademisk battle: Moene vs. Hauge

Akademisk battle: Moene vs. Hauge

4. desember inviterer SAIH til et Oxford style debattarrangement med Karl Ove Moene og Tord Haug på Chateau Neuf i Oslo. Kvelden avsluttes med minikonsert med Maria "LOTUS" Karlsen. 

Tid: Onsdag 4. desember kl. 17:30 - 20:00
Sted: Chateau Neuf 

Målet med debatten er nokså brutal: vi skal kåre en vinner. Spørsmålet som skal debatteres er: Har myten om ungdom nå til dags som uengasjerte og selvsentrerte, rot i virkeligheten? Var de unge mer engasjerte før? Publikum vil være med å avgjøre hvem som går av med seieren. 

Deltagerne som skal i ringen denne kvelden er professor i samfunnsøkonomi ved Universitetet i Oslo, Karl Ove «Kalle» Moene og studentpolitiker ved NMBU, Tord Hauge. Debatten skal være underholdende og opplysende, og samtidig feire studentengasjement til alle tider og slå i hjel noen myter. Etter debatten trekker vi en vinner av en helt spesiell julegave. Pass derfor godt på billetten du får utdelt i døren!

Kvelden avsluttes med mini-konsert med Maria "LOTUS" Karlsen. Maria er frontvokalist i bandet Awesomnia og de siste tre årene har de vært ute på turne for Den kulturelle skolesekken med stor suksess. Per dags dato jobber hun med sitt første soloprosjekt og neste år slipper hun sitt debut-album. Vi gleder oss!

Inngang er gratis - eller du kan velge å betale et valgfritt beløp. Et overskudd fra arrangementet går til inntekt for SAIHs arbeid for studenters rettigheter internasjonalt.

Mer om arrangementet på Facebook.

Flere saker:

Studenter er utsatt for angrep globalt

Studenter er utsatt for angrep globalt

Studenter spiller en viktig rolle som forsvarere av menneskerettighetene. Men i skyggen av covid-19 har mange myndigheter skrenket inn for ytringsfrihet og demokrati.