SAIH deltar i digital Pride

SAIH deltar i digital Pride

I år blir det en annerledes Pride, men ikke mindre viktig av den grunn! Les mer om våre aktiviteter og hvordan du kan delta.

Juni er Pride-måned, og selv om årets feiring blir annerledes skal vi likefullt markere den på en rekke måter. Perioden 19. til 28. juni er fylt med spennende, digitale arrangementer. Gå inn på Oslo Pride sine hjemmesider for å få en fullstendig oversikt.

Oslo Pride er Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Visste du at SAIH har en rekke partnere som jobber for å bekjempe homofobi og transfobi, og for å bidra til et mer inkluderende utdanningssystem? Under årets Pride får du mulighet til å bedre kjent med noen av dem!

Webinar: inkluderende utdanning

Mandag 22. juni kl. 13:00 inviterer SAIH til et webinar om inkluderende utdanning i Sør-Afrika og Zimbabwe. Hvordan påvirker corona-pandemien arbeidet for inkluderende læresteder? Og hvordan kan man sikre trygge møteplasser i en tid med sosial distansering? Vi håper du har lyst til å delta i samtalen, sammen med våre partnere GALA i Sør-Afrika og Gays and Lesbians of Zimbabwe (GALZ) og Sexual Rights Centre fra Zimbabwe.

Les mer om arrangementet, her

Digitalt paradeshow

Paradeshowet vil i år være en tre timer lang direktesending som streames på www.vierlive.no/oslopride, lørdag 27. juni.

Paradeshowet sendes fra Det gamle biblioteket i Oslo, med Adam Schjølberg som programleder. Her kommer det blant annet videohilsener fra SAIH og en rekke andre aktører.

Happy pride!

Flere saker:

Vi søker foredragsholdere

Vi søker foredragsholdere

I perioden 16. -27. oktober skal SAIH og Operasjon Dagsverk holde hundrevis av foredrag over hele landet. Har du lyst til å bidra?

HØSTSAMLING 2023

HØSTSAMLING 2023

22.-24. september er det tid for et av høstens høydepunkter, nemlig SAIHs Høstsamling! Velkommen til en helg fylt med faglig innhold, politisk skolering og mye moro. Frist for påmelding er søndag 10. september.