TRAINEE KOMMUNIKASJON OG KAMPANJE

TRAINEE KOMMUNIKASJON OG KAMPANJE

Vil du være en del av teamet som står bak nyskapende kampanjer som «Radi-Aid», «The Perfect Couple» og «Can you hear me now?»? En organisasjon som ikke går av veien for å tåregasse sin øverste leder for å få budskapet frem? Som løfter samfunnsaktuelle problemstillinger som falske nyheter?

Gjennom kampanje, politisk påvirkning og langsiktig bistandssamarbeid med organisasjoner i Sørlige Afrika, Latin-Amerika og Asia, og er SAIH både en ledende stemme og aktør for studenters rettigheter, akademisk frihet og inkluderende høyere utdanning.

Når det ikke er pandemi, arrangerer SAIH en arbeidserfaringsutveksling i samarbeid med Norec for unge mennesker mellom Norge, Sør-Afrika, Zimbabwe og Zambia. For 2022 søker SAIH i stedet en person bosatt i Norge til stillingen som trainee på SAIH-kontoret i Oslo. Dette er med andre ord en sjelden mulighet.

Stillingen inngår i Avdeling for kommunikasjon og politikk i SAIH.

Arbeidsoppgaver:

  • Innholdsproduksjon til sosiale medier og nettsider, inkludert research og ideutvikling.
  • Produksjon av innhold til korte rapporter som er enkle, informative og gir et troverdig bilde av SAIHs arbeid.
  • Ta initiativ til å planlegge debatter og diskusjoner rundt ungt engasjement og annen tematikk knyttet til SAIHs arbeid.
  • Være del av et team med andre interns i våre partnerland (Zambia, Sør-Afrika og Zimbabwe) som skal holde digitale workshops om aktuelle temaer for partnere og medlemsorganisasjoner i de fire landene.
  • Bidra som kommunikasjonsressurs i SAIHs Students Rights Watch, som handler om å dokumentere brudd på studenters rettigheter. Dette kan innebære innholdsproduksjon til some og nettside, utkast til kronikker og leserinnlegg, kampanjeplanlegging- og gjennomføring m.m.

Arbeidsoppgavene vil kunne tilpasses noe ut fra kandidatens interesser og forutsetninger.

Dette er en fulltids prosjektstilling med ønsket oppstart i januar og fram til 31. desember 2022. Stillingen lønnes i statens lønnstrinn 30 (brutto lønn 353 100 kr per år) + pensjon og feriepenger. Arbeidsspråk er norsk og engelsk. Kunnskap i spansk vil være en fordel. Reisevirksomhet kan forekomme.

Vi ser etter en person som har erfaring fra arbeid med kommunikasjon og sosiale medier og/eller relevant studiebakgrunn, og som er engasjert, initiativrik og har gjennomføringsevne.

SAIH holder til sentralt i Oslo og er en arbeidsplass med godt miljø og stor takhøyde. SAIH er sertifisert som et Great Place to Work.

SAIH er opptatt av mangfold, bl.a. med hensyn til kjønnsuttrykk, alder, funksjonsevne og bakgrunn. Vi oppfordrer alle kandidater som kan være kvalifisert og interessert til å søke.

Søknadsfrist: 28. november 2021. Skriftlig motivasjonsbrev og CV sendes til: stilling@saih.no

Endring etter publisering: søknadsfristen var tidligere satt til 22. november, men ble 18.11 endret til 28.11.

Spørsmål til stillingen kan rettes til:
Hilde Sofie Pettersen
Avdelingsleder kommunikasjon og politikk
hilde.pettersen (@) saih.no
(+47)47 37 01 90.

Flere saker:

BLI MED Å LAGE KAMPANJE

BLI MED Å LAGE KAMPANJE

SAIH søker frivillige til kampanjeutvalget for neste års politiske kampanje. Søk nå! Frist 10.juni.