Lokallag

SAIH har lokallag ved høgskoler og universiteter over hele landet. Som SAIH-aktivist er det mange spennende aktiviteter du kan være med på og mye å lære. Finnes det ikke et lokallag der du studerer? Ta kontakt - vi hjelper deg med å komme i gang.

Som frivillig i ett av våre lokallag kan du jobbe med mange spennende og viktige temaer, som angrep på studentaktivister i Zimbabwe, tilgang til høyere utdanning i Colombia, trygge universiteter for LHBTI+ studenter i sørlige Afrika, diskriminering av etniske minoriteter og urfolk i utdanningssystemet, med mer.

Det er utrolig gøy og sosialt å være med i SAIH. Du vil bli kjent med studenter på tvers av studieretninger og årskull, og på våre samlinger møter du også aktivister fra land i Latin-Amerika, Asia og sørlige Afrika.

De fleste lokallag møtes én gang i uka. Her planlegger de aktiviteter som debatter, filmvisninger og kampanjer. Gjennom verv og ansvarsoppgaver kan du skaffe deg unik arbeidserfaring innen ledelse, kampanjearbeid, politisk påvirkning, sosiale medier, økonomi, internasjonale spørsmål, bistand, med mer.

Finn ditt lokallag i oversikten under. Finnes det ikke et lokallag ved ditt studiested? Kontakt oss, så hjelper vi deg å opprette et!


Er du aktivist og har hatt utgifter i forbindelse med et SAIH-arrangement, søk om refusjon her.

Lokallagsressurser.