Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

​Hvorfor dra SAIH-samling?

Høstsamlingen nærmer seg med stormskritt. Og påmeldingsfristen er allerede nå på fredag(!). Vi i Informasjonskomiteen gleder oss masse og har troa på en kjempehelg på Nærsnestangen om to uker. Men hvorfor er SAIH-samlinger så kule, jo det skal vi prøve å fortelle dere nå.

For det første gjør SAIH-samlingene at du blir mye bedre kjent med de andre fra lokallaget ditt. Og det fører automatisk til at det blir enda bedre stemning på lokallagsmøtene i etterkant. I tillegg får du venner og bekjente fra lokallagene rundt om i hele landet. Det gjør det ekstra moro å følge de andre lokallagene på sosiale medier, og det gjør at man nesten ikke kan vente til neste samling!!

Samlingene gir selvfølgelig økte kunnskaper om SAIH, både generelt og om fremtidige kampanjer. I høst er hovedfokuset Africa for Norway-kampanjen, og vi vil lære mer om hvorfor nyansert bistandskommunikasjon og om hvordan vi kan jobbe med tematikken i lokallagene. Det vil bli spennende seminarer og nyttige workshops. Vil du lære å skrive enda bedre? Eller kanskje lære litt mer om hvordan sosiale medier faktisk fungerer? Er ditt lokallag helt på bærtur når det kommer til økonomi? Ingen fare! - Det vil bli workshop i økonomi hvis du ønsker det!

Alt dette gjør at man får en heftig dose S-, A-, I-, og H-vitaminer. I tillegg til at det er gøy der og da, fører det også gjerne til økt engasjement og deltakelse i lokallaget. Man gruer seg heller ikke så mye for å stå på stand, fordi man etter en høstsamling vet mye mer om hva organisasjonen jobber med.

Men mest av alt er samlingene en sosial happening. Bading, quiz, kortspill, grilling/bålkos, kubb, frisbee, fotball, scavenger hunt, linedansing og en heidundrenes fest er gjerne innslag i løpet av en SAIH-helg. Årets kostymefest har løvene konge som tema, og da er det jo ikke urimelig å forvente seg et fyrverkeri av en aften, akkompagnert av den kjente og kjære løvenes konge-musikken. Vi lover overraskelser! Blir det en vaskeekte løve, tro? Time will show!

Er du fortsatt i tvil om du skal bli med eller ikke? Vi kan forsikre deg om at dette blir en lærerik, inspirerende og sosial høsthelg, omringet av sauer og høns i landlige omgivelser. Sånn, nå er du vel ikke lenger i tvil lenger? Så da ses vi da?!

Du kan melde deg på ved å følge denne lenken til påmeldingsskjema. Program for helga finner du, her.

Vennlig hilsen,

Nora, Tord og Mikael

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .

Nyhet

Vacant position: Program advisor Latin America

We are hiring a program advisor for Latin America for a 1-year temporary position with the possibility of extension

Les nyhet
a globe is sitting on top of a wooden table .a globe is sitting on top of a wooden table .

Nyhet

Vacant position: Program advisor southern Africa

We are hiring a program advisor for southern Africa for a newly created permanent position

Les nyhet
a group of people are walking down a street in a protest .a group of people are walking down a street in a protest .

Nyhet

Vil du være med på SAIHs høstkampanje?

SAIH søker kreative og engasjerte mennesker som ønsker å være med i arbeidsgruppen for årets høstkampanje. Søk nå!

Les nyhet
a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .

Nyhet

Avkolonisert bistand fra teori til praksis

SAIH har jobbet med avkolonisering av akademia og av bistanden i mange år, og har erfart hvor vanskelig det kan være å gå fra intensjon til faktisk endring.

Les nyhet
en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.

Nyhet

Revidert statsbudsjett 2024: Utdanning er et nødvendig verktøy for demokrati.

Regjeringens forsalg til revidert statsbudsjett for 2024 byr på mer av de samme kuttene.

Les nyhet
En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.

Nyhet

SAIHs sommerleir 2024

Velkommen til SAIHs sommerleir 2024 i hjertet av Nordmarka, 13. -16. juni. Her samles aktivister og medlemmer fra hele landet til en helg fylt med bading, faglig påfyll, aktivisme og mye moro.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon